andre silvanın parasının yarıısnı milan verecekmiş galiba.ayrıca bu italyada vergi falan yok mu..gomisin yanına gelir andre silva.sanki 10 tane forvetimiz var gibi yorum yapmayın
eger andre silva gomisin yanına gelirse 1-maas olarak lüks kacmaz mı 2 -kontenjan sorunumuz varken yedek forvete hakkımızı kullanıp orta saha ve stoper icin nasıl kontenjan yaratmayı planlıyoruz diye sorarım bendeandre silvanın parasının yarıısnı milan verecekmiş galiba.ayrıca bu italyada vergi falan yok mu..gomisin yanına gelir andre silva.sanki 10 tane forvetimiz var gibi yorum yapmayın
Bundan sonra böyle, kendimizi alistirsak iyi ederiz.denayer badou silva onyekuru 4 kiralık oyuncu ile olmaz bu iş isimlere takılmayın mevki olarak gelmesi en muhtemelleri yazdım. gomis giderse stopere denayer mi gelir bilmem ama bonservisiyle oyuncu almamız lazım yoksa seneye yine orta saha forvet stoper bakacaz seneye yine para yok
Nerede yazıyor?andre silva geliyomuş,hayırlı olsun mu acaba
ben olsam şuan yunus akgün ozan kabak ahmet sivri vs alt yapıdaki potansiyel gençleri 1.lige sürekli oynayacağı bir kulübe kiralardım genç oyuncu için oynamak önemli seneye de durumlarını tekrar değerlendirir ona göre as kadroya alırdımBundan sonra böyle, kendimizi alistirsak iyi ederiz.
Yüzde yüz katiliyorum.ben olsam şuan yunus akgün ozan kabak ahmet sivri vs alt yapıdaki potansiyel gençleri 1.lige sürekli oynayacağı bir kulübe kiralardım genç oyuncu için oynamak önemli seneye de durumlarını tekrar değerlendirir ona göre as kadroya alırdım
ya herkes andre silvanın gelisini nerdeyse kesinmiş gibi anlatıyor bi yerden duyum felan mı aldınız.ortada ne haber var ne birşey var
Mevcut kadro ile sampiyonlar liginde isimiz yasKim güclendiki. Basak ile biz koruyabildik en azindan kadromuzu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Andre silva gelirse Gomis'le 4-4-2 oynamaya gelir özellikle süperlig de oynarken tam hocanın istediği sistem olur. Eğer gomis giderse silva gelirse işte büyük kumar olur o riske gireceğimizi sanmıyorum bir de denayer, onyekuru, ndiaye, silva seneye bu 4 oyuncudan 3 de kadroda olmayacak sürekli kiralıkla bu iş büyük sıkıntılara sürüklenir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi