bursa avrupada yok o yüzden her hangi bir kıskaçta değiller.Bursa ilgileniryorsa 9 milyon istemedikleri belli
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağlam fizikli zenci Santrafor mi?!Fatih Terim’in isteği üzerine Batshuayi için resmi teklif yapıldı. Oyuncu kulübü tarafından kiralık listesine konuldu. (*********************) Red Report on Twitter
Bu Bursa'nin 4 milyon vereceği anlamına da gelmezbursa avrupada yok o yüzden her hangi bir kıskaçta değiller.
vermeyeceği veya verirse bir yerlere hesap vermesi gerektiği anlamına da hiç gelmez.Bu Bursa'nin 4 milyon vereceği anlamına da gelmez
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Napoli Başkanı De Laurentiis: "Jorge Mendes, Ronaldo'yu bana teklif etti. Mendes'e, "Ronaldo'nun bizi zenginleştireceğin mi söylüyorsun?" dedim ve gelirlerimize göre ona ücret ödeme teklifi yaptım. Ama Juve araya girip parayı yükseltti." (La Verita) FutbolArena on TwitterAlakası yokAndre Silva'da hafif Pato stili var gibi.
Fake haber bence o kadar yabanci isim konusuluyor siniri geciyor zatenGalatasaray, Ndiaye ve Emre Akbaba girişimlerinde aşama kaydedilememesi üzerine, Napoli'den Marko Rog'a yöneldi. 23 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu için bizzat Fatih Terim devreye girdi. [HT] FreeKick on Twitter
10 numarasız 4 4 2 diyorsun ama bu 2 adama top getirecek bir ortasaha lazım.Aslında Belhanda ve Gomis iyi paralara gitse (mesela), onların aldığı ücrete Andre Silva-Batshuayi ikilisi çok rahat oynatılırdı. 1 sezonda inanılmaz şeyler olurdu kesinlikle. Ama hayal işte..
CL'de inanilmaz şeyler beklememek lazım bu sezon bence. Şansta söz konusu tabii ama iyi bir kura geleceğini zannetmem, istisnai bir durumda olmaz bence UEFA'ya düşmemiz daha iyi olur bu sene için. Man City çıksa şimdi gruplardan sonra karşımıza 3 4 yesek, hoca istifa diye ortalığı yıkacak bir ton insan var Allah korusunUlan 2010-2011 sezon başlangıcından beri en sessiz donemimizi yaşıyoruz. Bu kadroyla CL çok zor renktaslar..
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam.Alakası yok