Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece bir KAP patlasa ne güzel olurdu be :(

Belhanda ve Maicon 'u bir yere iteleyip Emre Akbaba 'yı bonservisiyle , Ndiaye ve Höwedes 'i kiralık transferlerini bitirsek transfer sezonunun sonuna kadar ne vardı sanki ?

Muslera
Mariano-Höwedes-Serdar-Nagatomo
Ndiaye-Fernando
Rodrigues-E.Akbaba-Onyekuru
Gomis
​

İyi güzel diyorsun da kim alır maiconu, belhandayı teklif olsa hemen satılırdı hocada beğenmiyor bunları.

bu seneki transfer nöbeti forumda takıldığımdan beri en kötü nöbet,heyecan verici bir tane isim geçmiyo pfff,forumdan soğudum yönetim yüzünden

Göztepe'den Tolga ve Tarık hamlesi bekliyorum. Sabri ve Yasin'den sonra bu ikili de Göztepeye giderse kardeş kulüp ilan edebiliriz.

İyi güzel diyorsun da kim alır maiconu, belhandayı teklif olsa hemen satılırdı hocada beğenmiyor bunları.
Yok reis zaten %95 elimizde kalacak ikisi de sözleşme bitişine kadar. Takım şampiyonlar ligine gidiyor ligde zaten en büyük şampiyonluk adayı biziz bundan daha iyi/başarılı bir takım kolay kolay Belhanda ve Maicon 'a talip olmaz onlar da bu ortamı bırakıp gitmez. Haydi dileyim bu seviyede takımlar talip oldu bu adamlara gitmek istediler kimse Galatasaray 'dan aldıkları maaşı veremez hatta alacak kulüp varsa bile maaşları öğrenince vazgeçer

İşte benimki bir hayal be reis iyi olanı çağıralım iyi olsun hesabı ... :sneaky:

Göztepe'den Tolga ve Tarık hamlesi bekliyorum. Sabri ve Yasin'den sonra bu ikili de Göztepeye giderse kardeş kulüp ilan edebiliriz.
şahsen hibe olarak kombinesini mi alsam diye düşündüm malum gerizekalı aliçolar olacağına tribünde boşluk daha mantıklı.

140720181041541684161_2.jpg

Loading ...

Yok reis zaten %95 elimizde kalacak ikisi de sözleşme bitişine kadar. Takım şampiyonlar ligine gidiyor ligde zaten en büyük şampiyonluk adayı biziz bundan daha iyi/başarılı bir takım kolay kolay Belhanda ve Maicon 'a talip olmaz onlar da bu ortamı bırakıp gitmez. Haydi dileyim bu seviyede takımlar talip oldu bu adamlara gitmek istediler kimse Galatasaray 'dan aldıkları maaşı veremez hatta alacak kulüp varsa bile maaşları öğrenince vazgeçer

İşte benimki bir hayal be reis iyi olanı çağıralım iyi olsun hesabı ... :sneaky:

Biz satmak istesek bile rodride olduğu gibi oyuncu gitmek istemez aynen haklısın ortam harika, maaşları iyi, kafaları rahat, Cl var anca şöyle 4 5 ay maaş ödenmezse sağlam teklif gelse o arada ndiayede olduğu gibi giderler ama oda olmaz bu saatten sonra.

Bayern, Dortmund'a destek olmuştu iflas döneminde. Biz de ezeli rakibimize destek olalım. Fenerbahçe olmadan rekabet olmaz. Görünen o ki ezeli rakibimiz transfer yapamayacak. Böyle zamanlarda elimizi taşın altına koymayacağız da ne zaman koyacağız.

Bu sebeple milli sağ bek oyuncumuz Tarık Çamdal'ı bilabedel rakibimize vermeyi teklif ediyorum.

Fenev kötü durumda bunlar katekulli yapmazsa iyi transfer yapmaları zor

"Gayrimenkullerimizin tüm borçlarımızı karşılayacağı söyleniyordu. Baktığımız zaman, tüm gayrimenkullerimizin üzerinde ipotek olduğunu gördük. Bu ipoteklerin toplamı 1,4 milyar TL..''

Ali Koç

bunların ne malı mülkü varki.bjkli bi kongre üyesinin kongrede dediği gibi Galatasaray adasını satsak istanbulun yarısını,bjkyi ve feneri satın alırız

Bu ne?

Di5OtMYW0AA6leN.jpg:large

Bu da bizim tablo.

İlk defa kar yapıyoruz bu yıl.

2013 ve 2015 yıllarında şampiyonluğa rağmen eksi de kalmak büyük sıkıntı. Dursun döneminde 452 Milyon TL zarar da korkunç.

Bayern, Dortmund'a destek olmuştu iflas döneminde. Biz de ezeli rakibimize destek olalım. Fenerbahçe olmadan rekabet olmaz. Görünen o ki ezeli rakibimiz transfer yapamayacak. Böyle zamanlarda elimizi taşın altına koymayacağız da ne zaman koyacağız.

Bu sebeple milli sağ bek oyuncumuz Tarık Çamdal'ı bilabedel rakibimize vermeyi teklif ediyorum.

Sadece Tarık'ı vererek olmaz. Ezeli rakibimiz daha fazlasını hak ediyor. Tolga'yı da ücretsiz olarak vermeliyiz.

Ali Koç: Türk futbolunda transfer yatırımları 'Bu sene şampiyon olayım, bakarız' şeklinde. Bu sarmaldan çıkan Beşiktaş oldu. Oyuncu satışında iyi işler yapıyorlar. Bizim son 13 yılda transfer ettiğimiz futbolcular, kulüpte bulundukları süre boyunca %33 değer kaybına uğramışlar

Çok doğru tespit.

abi sermaye artışları da çözüm değil bu kulüplerin borçlarına @Ömer Tuğrul Yılmazer di mi? nefes aldırıyomuş sadece bikaç ay

Sergen iktisat bilgim temel seviyede. İddialı konuşamam ama gördüğüm kadarıyla bizim için bile bu kafayla gidersek satılma dışında çözüm yok iken bunların hiç kurtuluşu yok.

3 büyüklerde batmış buradan ya çok küçülerek ya satılarak kurtulurlar başka yolu yok. Şu an sadece devlet eliyle insaf edildiği için ayakta duruyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt