Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum geçen Fenerbahçe-Feyenoord maçını izleyebildinizmi ama Eljif Elmasın çok ciddi potansiyeli var. O çocuğu harcamazlarsa çok iyi yerlere gelebilir ve bu sezon onların adına sürpriz isim olabilir. Henüz 18 yaşında diye biliyorum.

Ya yetenegi gecdim de bizdeki gencler neden cocuk gibiler yaw ? Dogancan haric alayi o fizikle devam ederse alt liglerde sürünürler

Fener batmis ve bence birinci olsalar bile uefa bunlara FFP yüzden men cezasi verir. Besiktasin da borcu cok yüksek ve adamlar herkesi satiyor ve Basaksehirin kadrosu baya yasli.

Bence Fatih hoca varken bu sene normalde Feghouli, Gomis ve Maiconu postalayip o pozisyonlara genc oyuncu getirmeliydik. Bence onlar o 3 oyuncuyun gösteridi performansini 90% gösterirlerse, Fatih hoca sayesinde sampiyon olurduk ve o yeni oyunculari sonra pahaliya devam satardik.

Ya yetenegi gecdim de bizdeki gencler neden cocuk gibiler yaw ? Dogancan haric alayi o fizikle devam ederse alt liglerde sürünürler
Doğru eğitim alınamıyor demek. Ama oyuncuların fiziğini görünüşe göre değerlendirmeyi yanlış buluyorum. Futbolda fiziğini kullanmasını bilirsen, o çocuk halinle de üst düzey yerlere gelebilirsin.

Di5PdLVXsAAjR3u.jpg:large

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.

Aliye 2 milyon euro verelim elması versin. 2 milyonla bakkala manava olan borclarini kapatirlar negzel.

Sampiyon olmus bir takimin oyuncularina nasil teklif gelmez yaw hayret, Premier League takimlari Belhanda/Maicon/Feghouli 3lusunden bari birine 10m falan versinler de rahat rahat transfer yapalim

Di5YNdDX4AAWj4U

Kral imzayi atmis, gelecek sezon Big Sam'in oynattigi sıkıcı futbol yerine RICHARLISON-TOSUN show izleyecegiz gibi duruyor

Doğru eğitim alınamıyor demek. Ama oyuncuların fiziğini görünüşe göre değerlendirmeyi yanlış buluyorum. Futbolda fiziğini kullanmasını bilirsen, o çocuk halinle de üst düzey yerlere gelebilirsin.

Gelemezsin hocam. Fizigine ragmen iyi futbolcu olamazsin artik belki eskiden olabilirdi ama artik oyun buyuk olcude fizige dayali

ali koç biraz taraftara şirin gözükmek adına transferler yapacaz dedi muhtemelen ayewi kiralayacaklar

fakat seneye şampiyon bile olsalar uefa küsküyü sokacak belli oldu

Fener Ayew ve Janssen'i kiralamak icin gorusmeleri surduruyormus

neyse kafam SIQILDI fenerin batma çılgınlıgından.almanya ve ingilterede topcu arastıracagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt