GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 329

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
329/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedenini bilmiyorum ama özellikle Almancı oyuncular istisnaları hariç karaktersiz oluyorlar çok nadir bizim lige gelip he karakteri hem oyunu düzgün Almancı
Bize gelenler tamamı karaktersiz zaten tolgayi kizmanin alemi yok adam sakat olduğu bilinirken sözleşme yapmış embesiller
Kendi Milletimiz bile Almancılara ırkçılık yapıp aşağılıyor sonra Mesut Özile ırkçı davrandı diye Almanyaya kızıyoruz... Ne alaka adamın almancı olmasıyla karaktersiz olması.
Sen Süpertürkiyeli yöneticin oyuncu ve menejer ile birlikte Tolga gibi kazmaya fazladan verdiği yıllık 1,5 milyon avroyu löp löp götürürken onun türklüğünü sorgula bakalım...

tolganin gladbachta oynarken bi aciklamasi vardi, bulamiyorum.. fb gladbach macindan sonra bir muhabir, tolgaya hangi takimi tutuyorsun? diye sormustu, bu gerizekali da hem Galatasaray hem fener diye cevap vermisti.. o videoyu bulabilecek birisi varmi acaba?

Beyler emre isi sikintiliymis ya basaka imza atma ihtimali yuksekmis haberiniz ola..alanya bizi opmeden birakmayacakmis bu isi biz de opulmek istemiyoruz.. memlekete giderse bu siralarda telefonla konusturacak bir akrabasi soz aldim :))

Jason Denayer - 750 K € Kira
Emre Akbaba - 2 M €+ Ahmet (Kira)

Şu iki transfere fitim diyebilirim , 4-1-4-1 oynuyoruz zaten Akbaba cuk oturur Ndiaye yürüsün gitsin

Muslera
Mariano Denayer Serdar Nagatomo
Fernando
Feghouli Belhanda Emre Rodrigues
Gomis

İsmail
Linnes Maicon Ozan Carole
Donk
Sinan Selcuk Celil Yunus
Eren

Ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt