Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndiayenin temposu yanındaki adamların performansını artırıyomuş bunu gidince gördük adam deli gibi basıp ısırıyodu rakibi senin düşündüğünün tam tersi fernandonun performansında ndiayenin katkısı vardı,emre ,fernando, belhanda üçlüsü mükemmel demek pek mantıklı değil süper lig için bile denemez fernando,belhandayı görüyoruz zaten emre gelip çözcek diyosan çok şey bekliyosun derim bir 6 numara iki 8 numarayla ortasaha hattı kurulur ama bir 6 numara iki 10 numarayla kurulmaz bence..
Ndiaye ile 17 haftada 35 puan almışız Ndiayesiz 17 haftada 40 puan almışız mesela , Oyun olarak evet ilk 8 haftaki kadar iyi oynamadık ama Ndiayenin defoları yoktu diyemeyiz bana göre, Bi kere savunma yönü kötüydü koşup mücadele etsede defansif bilgisi düşüktü, Fernandonun performans düşüklüğü Ndiayeden ziyade sakatlığıyla orantılı, Sakatlıktan çok etkilendi ama ona rağmen son bölümde futbol aklıyla katkı verdi. Emre A mücadeleci bir oyuncu böyle koşmayan 10 no gibi hayal edilmemeli mücadele gücü iyidir, Ndiaye kadar tempolu olmayabilir ama topu daha iyi kullanma ve şut yeteneği var onunda ekstra olarak, Türkiye Ligi için iyi üçlü bana göre Fernando oyun bilgisi olan DOS , Belhanda 2 yönlü oynayan pas alışverisi sağlayan OS , Emre skor yapan ve şut tehdidi olan OS

selamun aleykum
rahmetli ugur poturak'in cenaze islemleri icin geldim.
rahmetliyi nasil bilirdiniz ey cemaat

Ndiaye ile 17 haftada 35 puan almışız Ndiayesiz 17 haftada 40 puan almışız mesela , Oyun olarak evet ilk 8 haftaki kadar iyi oynamadık ama Ndiayenin defoları yoktu diyemeyiz bana göre, Bi kere savunma yönü kötüydü koşup mücadele etsede defansif bilgisi düşüktü, Fernandonun performans düşüklüğü Ndiayeden ziyade sakatlığıyla orantılı, Sakatlıktan çok etkilendi ama ona rağmen son bölümde futbol aklıyla katkı verdi. Emre A mücadeleci bir oyuncu böyle koşmayan 10 no gibi hayal edilmemeli mücadele gücü iyidir, Ndiaye kadar tempolu olmayabilir ama topu daha iyi kullanma ve şut yeteneği var onunda ekstra olarak

Hocam bu dediğin doğru ancak biz ilk yarı bütün zor deplasmanlari disarida oynadik yani ndiaye varken eger o maclari iceride oynasaydik kafa kafaya gelirdi.Ben belhandanin satilip emre ve iyi bir 8 numara alinmasi taraftariyim

8 almazsak en temizi

Fernando donk önlerinde akbaba olur

Belhanda olmuyor işte akbaba 3 4 maç oynasın görün farkı

8 numara sart. Emre Akbaba'ya verecegimiz parayla 8 numara aliriz, Donk-Fernando orta sahasi ile Sampiyonlar Liginde oynanmaz, hele de ic saha maclarinda hic oynanmaz, SL'de rakiplerimize bakarsak basari beklemiyorum zaten ama Donk-Fernando ile de hic bir iddiamiz olmaz, Josef - Topal neyse Donk - Fernando aynisi

Eger Emre okadar hevesliyse devre arasina kadar sabreder on protokol imzalariz

Belhanda, emre, badou veya olmayan paramizla alacagimiz herhangi bir sekiz numara clde bizi bir yere getiremez, clyi herkes bi unutsun oncelikle. Bu takimin savunmasindan orta sahasina kanadina forvetine kadar bir ton defosu var. Kimse bir sey beklemesin, kotu sonuclara da hazirlikli olsun.

Clyi gecersek ligte gecen sene ftor hocamin onderliginde donk-sakat fernando-negatif etkili belhanda 3lusuyle oynayarak herkesi yenip sampiyon olduk. Negatif belhandayi cikartip emreyi koyarsan ligte gayet idare edersin. Ha ideali budur demiyorum ama eldeki malzeme bu ve bununla.idare edebiliriz diyorum. Emreye de bayilmiyorum ama belhandadan kurtaracaksa sirtimda tasirim.

Hocam bu dediğin doğru ancak biz ilk yarı bütün zor deplasmanlari disarida oynadik yani ndiaye varken eger o maclari iceride oynasaydik kafa kafaya gelirdi.Ben belhandanin satilip emre ve iyi bir 8 numara alinmasi taraftariyim

Ben Ndiaye değersiz futbolcu demek için bunu söylemedim aslında bende beğeniyorum ama eksikleri de ortadaydı, O varken de deplasmanda varlık gösteremiyorduk ama iç sahada iyiydik o yokken de durum böyleydi , Dediğin ilk kısma katılıyorum fikstür olarak Ndiayenin oynadığı kısım daha zorluydu. Ben Emre A + Yabancı OS gelip geniş bir orta saha rotasyonu isterdim mümkünse Belhandanın da olduğu ama tek transfer gelecek gibi duruyor.

Hoca oyuncuların mevkilerini değiştirmeyi sever. Daha önce çok yaptı. Bu geldiginde de özellikle Arena'daki skoru aldığımız maçlarda son 10 - 15 dk falan Donk - Feghouli - Belhanda ortasahasını denedi. Yanılmıyorsam Antalya maçıydı. Şimdi Donk yerine Fernando olur çünkü o dönem sakattı Fernando.

Bunun dışında özellikle son maçlarda gördük ki hoca tek defansif ortasaha kullanıp önüne Belhanda'yı koyuyor. Fakat Belhanda'nın yanına koyacağı adamı sürekli aradı. Feghouli o bölgede olmadı hatta AEK maçında 2. yarı Sinan'ı bile denedi o bölgede. Donk'u arkaya koyup Fernando'yu bile Belhanda'nın yanına koydu ama olmadı. Bunun yanında gençleri falanda denedi ama nafile.

Akbaba gelirse özellikle Arena'daki maçlarda Fernando - Emre - Belhanda'yı birlikte oynatır. Bunu adım gibi biliyorum ve performans alamasa bile uzun süre bu taktiği degiştirmeyecektir. En azından ilk 5-6 hafta böyle oynarız. Performans alırsa deplasmanda takım ismi önemsemeden her türlü oynatır zaten hoca...

Fakat CL deplasmanları sıkıntı olabilir o zamanda çift defansif ortasaha yapıp yani Donk - Fernando ile çıkıp önüne kim daha formdaysa Belhanda veya Akbaba oynar ve kontra atak kovalarız. Bu sistemde Gomis yerine Onyekuru'yu veya Muğdat'ı kullanır tabi başka forvet transferi yapmazsak. Akbaba geldiyse en kritik bölge olan stopere inşallah sağlam birini bulup kiralarız...

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Gomis-Onyekuru

Bence sadece E.Akbaba transferi ile takım oturur sadece kiralık 2 transfer ile her şey tamam olur​

Gomis 'e alternatif olarak sadece ceza sahasında etkili değil takımı ileri taşıyabilecek bir forvet => Andre Silva

Maicon'un başımızı yakmasın engelleyecek / Sakatlık , ceza durumlarında kara kara düşünmemize sebep olmacak stoper => Jason Denayer

Baskan ne oluyor yaw demis ?
Ben Ndiaye değersiz futbolcu demek için bunu söylemedim aslında bende beğeniyorum ama eksikleri de ortadaydı, O varken de deplasmanda varlık gösteremiyorduk ama iç sahada iyiydik o yokken de durum böyleydi , Dediğin ilk kısma katılıyorum fikstür olarak Ndiayenin oynadığı kısım daha zorluydu. Ben Emre A + Yabancı OS gelip geniş bir orta saha rotasyonu isterdim mümkünse Belhandanın da olduğu ama tek transfer gelecek gibi duruyor.

Eger tek transfer olacaksa ve belhanda kalacaksa bu tam anlami ile bir 8 numara olmalidir

nevzat emre akbbayı da bildi ha,bize andre silvayı getir nevzat

Muslera
Linnes Serdar Denayer Nagatomo
Fernando
Belhanda(Feghouli) Emre(Yabancı 8'de olabilir)
Garry Silva Onyekuru

Gomisi satmamız lazım, Garry gidip gereksizeler kalmaz inşallah. Belhanda&Feghouli satışının gerçekleşmeyeceği bariz zaten.

Alanyaspor'a Emre Akbaba için neden Carole + 1.5 milyon euro teklif etmiyoruz yıllık ücreti zaten 700 bin euro rahat karşılarlar. Böylece Carole'den kurtulmuş oluruz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt