Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Totally irrelevant but, profil fotoğrafını değiştirmek için ne kadar istersin?

Kolay kolay degistirmem, 1 ay Dursun avatari yapmistim bir iddia da bulundugum icin ama iddianin icerigi tam olarak neydi unuttum.

Dursun birseyi beceremez demistim ama ne hikmetse becermisti, ama neyi beceremez demistim hatirlamiyorum.

Kolay kolay degistirmem, 1 ay Dursun avatari yapmistim bir iddia da bulundugum icin ama iddianin icerigi tam olarak neydi unuttum.

Dursun birseyi beceremez demistim ama ne hikmetse becermisti, ama neyi beceremez demistim hatirlamiyorum.

Bi para söylesen "Manyak mısın olm daha iyi pp nerde bulacan" yazacaktım valla. Kopyaladım hazır bekliyodu saniyesinde yapıştıracaktım :D

Bi para söylesen "Manyak mısın olm daha iyi pp nerde bulacan" yazacaktım valla. Kopyaladım hazır bekliyodu saniyesinde yapıştıracaktım :D

Yani bence de forumun en iyi avatarlarindan biri benimkisi, bu konuda mütevazi olamayacagim kimse kusura bakmasin :cool:

Biz bu kafayi degistirmedikten sonra galatasaray ve türk futbolundan birsey olmaz bügün borcumuzu sifirlasak bile bir kac yil sonra tekrar 100 milyonlara cikar. Biz artik taninmis isimlerin transferini birakmamiz gerek. Her yil ayni hata yapiliyor. Gidiyoruz misal belhandayi feghouliyi aliyoruz, bunlarinda bir sekilde kariyerleri var, getirmek istiyorsan yillik 3+ milyon euro veriyorsun ama aldiklari paraya göre katkilari yari yari oluyor.

Iki yol var. Avrupanin devlerin kapisini calip bir kac yil sirf genc yetenkli futbolcu kiralik alarak bu dönemi en az kayipla gecireceksin. Sonuc olarak bu dev külübler sezon öncesi x genc futbolcu aliyor ve hemen kiralik gönderiyor.

Senin elinde koz olarak fatih terim gibi dünyaca taninmis bir hocan var o genc yeteneki parlatabilir. Elinde CL kozu var bir kac mac orda oynayip tecrübe kazanir. Taraftar kozun var, bu genc yetenek 40 bin + taraftarin önünde maclara cikacak . Bu külübler yüksek kiralama bedeli alacaklarini sanmiyorum, arti bu genc oyuncularin yillik maasi cok abartili olmaz. Tas catlasa toplam.maliyeti belki 1.5 milyon euro olur.

Genc yetenekleri kendimiz bulmamiz gerekli. 18-21 yas arasinda kendi ülkesinde yilda 100 bin euro kazanan bir futbolcuya sen 500 bin 1 milyon arasi bir para teklif etsen kosa kosa gelir. Bonusa dayanlikli sözlesme yaptin sürede maximum verim alirsin. Yilda 4 veya 5 böyle transfer yaparsan bundan sirf bir tanesi bile büyük bir patlama yaparsa büyük paralara satarsin. Biz belhanda feghouli gibi oyuncular aldimiz süre ne borc biter nede futbolculardan alamadimiz verimsizlik.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günaydın Hacılar,
Bu gece rüyamda sezon başlamış ve biz bir tane bile transfer yapmamışız. Takım super gidiyor ama... Transfer yerine takım, kulüp, seyirci felaket bir sinerji yaratmış eskilerle hem lig hem CL çift kulvarda esiyorduk resmen...
Bence buna yoğunlaşalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt