Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anti Fener üzerine kurmuyorum ama öyleyim.

Erman'ın 2002-2006 arası Maraton programlarını aç izle. Hatta 2006 Denizli maçı sonrası programını izle. Suratından düşen bin parça.

O donem futbol programi izlemedigim icin bilemiyorum ama son birkac senedir izliyorum ve nasil bir Fenerli Fener'e boyle laflar edebilir aklim almiyor. Ayrica attigin videoda surati asik gelmedi bana. Gerci 2 saatlik video neresine bakacagimi da anlamadim :D Galatasarayli oldugunu dusundugumden demiyorum, daha cok buyuk takimlardan nefret ediyor gibi bir havasi var.

Anti Fener üzerine kurmuyorum ama öyleyim.

Erman'ın 2002-2006 arası Maraton programlarını aç izle. Hatta 2006 Denizli maçı sonrası programını izle. Suratından düşen bin parça.

Merak edip rastgele bir süre açtım 01:02:03 den itibaren Galatasaray seyircisi büyük değil diyor.Aradan 1-2 dk geçtikten sonra yine Gs seyircisi ezik diyor

Bu adamı Galatasaraylı diyenler vardı burada :unsure:

Merak edip rastgele bir süre açtım 01:02:03 den itibaren Galatasaray seyircisi büyük değil diyor.Aradan 1-2 dk geçtikten sonra yine Gs seyircisi ezik diyor

Bu degil de Ahmet Cakar Galatasarayli bence

Simdi bir suru kisi laf edecek ama bu dusuncemi hicbir sey degistiremez

4-5 senedir takip edenlerin demesi normal. Bu seneden itibaren bu videoda ki çizgisine döneceğini düşünüyorum.

Bu adamı bizim Atletico maçında yorumcu yapmışlardı 1-2 biten Hakem Galatasaay’ı kolluyor demişti yayında.

Fenerli değil diyeni anlarım ama Galatasaray taraftarı diyenler oluyor şaşırıyorum.

Halil Özer
İbrahim Seten

Ne kadar Galatasaray’lı ise Erman da o kadar.

Erman Toroğlu Ankaragücü' nün eski futbolcusu ve taraftarıdır. Bizzat kendi ifadesidir ki ''3 büyükler'' den hiç hazzetmez; en çok da Galatasaray' dan nefret eder. Bunlardan ille birine sempatisinden bahsetmek gerekirse BJK tır bu...

Bunlar farklı platformlarda defalarca konuşulmuştur ve özeti üstteki paragraftır. 20 li yaşlardaki kişiler bilemez, yaşları yetmez zira. Hala ''FB lidir'', ''Yok Galatasaraylıdır'' saçmalıklarını bırakasınız diye belirtme ihtiyacı hissettim...

Samuel-Saiz-LUFC-Data.png

maestro

etebo - badou - allen orta sahasini zekasiynan Derdest ediyor.

Erman Toroğlu Ankaragücü' nün eski futbolcusu ve taraftarıdır. Bizzat kendi ifadesidir ki ''3 büyükler'' den hiç hazzetmez; en çok da Galatasaray' dan nefret eder. Bunlardan ille birine sempatisinden bahsetmek gerekirse BJK tır bu...

Bunlar farklı platformlarda defalarca konuşulmuştur ve özeti üstteki paragraftır. 20 li yaşlardaki kişiler bilemez, yaşları yetmez zira. Hala ''FB lidir'', ''Yok Galatasaraylıdır'' saçmalıklarını bırakasınız diye belirtme ihtiyacı hissettim...

En çok Beşiktaş’ı sever kısmına katılmam. Adam Şenol ve Fikret’den Nefret ediyor. Beşiktaş’ı yağladığı yek dönem 2002-2003 onda da Galatasaray çok oldu 6 yılda 5 şampiyonluk marka değeri ve rekabeti bitiriyor diyordu sadece.

Ankaragucu ve Besiktas kavgali degil mi?
Kendi futbolculuğu döneminden çok sonraki hikaye o. Zaten BJK sempatisi demekle kastım; ''3 büyük kulüp arasında en çok Galatasaray' dan, en az BJK dan nefret eder'' idi...

Tabi Aziz Yıldırım kendisini Lig Tv deki işinden ettiği için FB ye tümüyle hasmane bir tutum içine girdi son yıllarda; şimdi Aziz gittiğine göre, FB biraz kıpırdasa gör bak nasıl yalayacak FB yi...

A spordaki herif:"Badou an meselesi."

diyor

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt