Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 stoper
1 yedek sol bek
1 veya 2 orta saha
1 forvet
1 yedek forvet

5-6 dransfer lazim

Sadece bu macla ilgili degil genel olarak bu dransferler sart

Gomis 80 gol atti diye dokunulmaz oldugu anlamina gelmiyor. Yavas yavas gercek karakteri ortaya cikiyor gibi

Les arapslar da fp olarak iyi degiller

Yonetim calismasi lazim hic bi bok yapmayacaklarsa simdiden istifa etsin

Takım berbat. Hazırlık maçlarında da ışık vermemiştik. Gomis, Feghouli, Belhanda ve Maicon 4’lüsünden kimi satabiliyorsan satıp gereken bölgelere takviye yapacaksın. Başka türlü çıkış yolu yok bu işin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadrodaki oyunculara bakarsak bu mac icin degil sezon sonuna kadar 0 - 10 puana kadar katkilari soyle olacaktir.

Muslera: 6
Mariano: 5
Linnes: 3
Maicon: 4
Serdar: 6
Nagatomo: 7
Fernando: 4
Belhanda: 1
Feghioli: 5
Rodrigues: 7
Gomis: 4
Eren: 1
Donk: 3

Bu kadro ligde ilk 4e oynar, ama ligin favorisi diyemeyiz. Avrupada rezil oluruz.

Acil bir stoper, bir Forvet ve orta saha sart. Ama bunun icin gomis, belhanda ve maicon gitmesi lazim. Buda pek mumkun gozukmuyor.

feneri...bjk ı ve ibb yi izledim hazırlık maçlarında.

Henüz çok erken tabiki ama aralarında en kötüsü biziz takım olarak.

Yönetimi buradan Gomis'in menejerini çağırıp maaşında indirim taleb etmeye çağırıyorum.

Para yok konu kilit. Forumun en saçma konusu. Biraz adam akıllı bir Galatasaraylı transfer için para olmadığını anlar. Transferi için yönetimi satanlar var

Dursunun aldığı tüm topçuları satalım cenabet herifin aldığı topçudan hãyır bekleyende kabahat

Takım berbat. Hazırlık maçlarında da ışık vermemiştik. Gomis, Feghouli, Belhanda ve Maicon 4’lüsünden kimi satabiliyorsan satıp gereken bölgelere takviye yapacaksın. Başka türlü çıkış yolu yok bu işin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

teknık dırektor ve baskan nobetı acılmalıdır

feneri...bjk ı ve ibb yi izledim hazırlık maçlarında.

Henüz çok erken tabiki ama aralarında en kötüsü biziz takım olarak.
valenciaa,aek ve psv macında 20-25 dklık bölümlerde iyiydik.gencler oyuna girince daha iyi olduk.sonuca bakarak konusursak dogru olmaz.fener bizden daha geride.bjk bence hep iyi.

1) Fenerbahce
2) Basaksehir
3) Galatasaray
4) Besiktas

olur. Eger Besiktas iyi bir 10 numara ve santrafor alirsa

1) Besiktas
2) Fenerbahce
3) Basaksehir
4) Galatasaray

olur. Bu tabloyu bozup sampiyon olmak istiyorsak Gomis, Belhanda, Fernando uclusunden ikisini 15m getirecek sekilde satip 2 orta saha 1 santrafor 1 de stoper almaliyiz

prandelili zamanını hatırladım niyeyse.ama Allahtan fatih hoca var da 3 kupayı da alabiliriz hamza gibi.

solbeki altyapıdan yedeklemeliyiz.çok yetenekli oyuncular var o bölgede.

carole fernando belhanda feghouli gomis 5lisi derhal satilmali. maicona teklif varsa onu da paketleyin. yabancilarin yarisi fuzuli

bazıları hıncal uluca bagladı.2011- 2013 arasında daha sakindi forum.şimdi ergen gibi duygusal davranıyosunuz.belhanda vs gitsin tamam da bi sakin

Fatih Terim: 5. penaltıyı Gomis, 6. penaltıyı Maicon kullanacaktı. Gomis zaten 5. penaltıyı atmak istediğini söylemişti. Ligde attığınız yere, aynı köşeye atarsanız kaçar. Bunlar oluyor. [canlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt