Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye'nin ve Denayer'in bizim tam anlamıyla ihtiyacımız olan oyuncu tipleri olmadığını daha önce de söyledim ama şu takıma ikisi gelse şu kağnı takım 3 level filan atlar net.

Emre Akbaba
Ndiaye
Denayer
Niasse tarzı sprinter bı forvet

Transferleriyle takim uzay çağına filan döner. Şu anki oyun kalitesi ve kagnilik ile hele hele ileri uçtaki Gomis faciası ile biz bı bok yapamayız.

Ndiaye şart

Defans şart

Gomis satılıp yerine biri alınmalı

solbek için

batuhan tekin
süleyman luş

forvet için

ahmet sivri
ali yavuz

var.ortasaha için celilden faydalanmalıyız.

Şu anda geriden top yavaş çıkıyor. Mariona üzerinden geriden çıkıyoruz. Defans açık alanda kötü. Orta saha Fernando emanet ya yanına sağlam birini cekicez, yada 8 numara için sağlam pas trafiği sağlayacak biri. Gomis e kalmalı sadece. Kanat ve 10 numara aksiyon içinde olmali

Şampiyon kadroyu koruduk beyler diyenler kimlerdi o geçen seneydi bu sene aynı olacak diye birşey yok demiştik

gomise pozisyon yaratan yok.feghouli erene ve rodrgiuse pozisyon yarattı.linnes idare etti bugün.gomis pas alışverişinde fena degildi...gomise kızamam.

Kısaca özet su. Eskiden bek ve kanat yoktu. Şimdi orta kısım sorunlu buda oyun genelinde defansif zaafiyet, ofansif anlamda durağan kılıyor bizi

Şimdi kaybettik diye üzülenler tabi olmuştur benim Galatasaraylılıgımı çoğunuz bilirsiniz bende üzüldüm tabiki ama içimden böyle olması daha hayırlı oldu gibi geliyor.
Ha birde sen ne yaparsan yap ben sana cok aşığım be Gassaray.

Kimse sorulmasi gereken soruyu sormuyor

Tamam diyelim ki para yok, oyuncularimiza teklif yok, kaynak yaratamiyoruz, kimseyi satamiyoruz

O zaman bir sikimlik kursunumuzu neden Onyekuru transferinde kullandik?

Bu basiretsizliktir.

Kimse sorulmasi gereken soruyu sormuyor

Tamam diyelim ki para yok, oyuncularimiza teklif yok, kaynak yaratamiyoruz, kimseyi satamiyoruz

O zaman bir sikimlik kursunumuzu neden Onyekuru transferinde kullandik?

Bu basiretsizliktir.
O konu biraz muamma yav.
Fatih hocanin kafa karistiran bir aciklamasi var.
Oyuncu satmadan bonservisi ile alamiyoruz dedikten sonra ayni cümle icinde bonservisi olmayan veya kiralik alabiliyoruz dedi.

gomise olan anlamsız nefreti anlamıyorum.size küfür falan mı etti?kalacagı en fazla 1 sene daha.ama yine iyi performans gösterirse 1 sene daha durur.zam muhabbeti olmuş olabilir,ama aynı yerde takılı kalmak gereksiz.

Hocam gomisr anlamsız nefret YÖK senin anlamadığın adamın menejeri zam zam diye bas bas kendini yırttı gomiste çıkıp iki kelime etmedi üstüne hazırlık maçlarından bu yana isteksiz umursamaz hareketler bu gün kü maçta Selçuk girdikten sonra gomisi devreye sokacak en az 3 pas attı ama topu almaya bile yeltenmedi gomis efendi sezon genelinde böyle olursa cidden şampiyonluk zor çocukça tavırları çekilmez yani

Elbette kaybetmek üzücü ama bazen hayirli olabiliyor. Belki yönetim isleri biraz daha zorlar bu mactan sonra

Şampiyon kadroyu koruduk beyler diyenler kimlerdi o geçen seneydi bu sene aynı olacak diye birşey yok demiştik
Herkes yenilenme içindeyken, iyi oyuncularını kaybederken bizim için iyi. Tabi böyle oynarsalar o ayrı. İlk 3-4 haftayı az kayıpla kapatıp takım kendini yukarı çeker zaten ama. İmkan yaratıp 2-3 adamla eksikleri kapatırsan kadro ve psikolojik anlamda avantaj artar

3 pozisyon var verdiğimiz,net.biri muslera zeminden ötürü yere düştü.orda oldu.biri belhandanın pas kaybı ile,biri de sıkışık yerde topla bulusan nagatamodan kaynaklı.ama serdar hatalı orda da.

golü ise kontrataktan salakça bi şekilde yedik.defans fena değil.sadece zemin fazla kötüydü ve belhanda ile istediklerimizi yapamadıgımız gibi zararı da dokunuyor.serdar aziz de daha hazır değil.

marianoyu cok aradık.aklı yeterdi.ama yine de 1 iyi stoper ve 1 yedek solbek lazım.

solbek için

batuhan tekin
süleyman luş

forvet için

ahmet sivri
ali yavuz

var.ortasaha için celilden faydalanmalıyız.
İyi güzel sergende sen bunları düşünüyorsunda bunları yapacak hoca var mı. Bu gencler sence ne kadar oynar bu takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt