Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yalan söyleyim artık bende Gomis 'in satılmasından yanayım renktaşım
10 mil. € karşılığında Gomis 'i satsak
Emre Akbaba=> 3 mil. €
A.Silva => Kiralık
Telles - 3 M Pay
Galiba transferlerde falan o dönem ödenecek bölüm ekleniyor olayıda var, Mesela Emreye 3 M verilecek ama 3 yılda, bu yıla 1 Milyonu falan yansıyor gibi bi olayda vardı yanılmıyorsam.Telles'ten gelen pay sattigin kadar al muhabbetine dahil degil diye biliyorum
Hangi donemde satilmissa o doneme ekleniyor para
Bana en makul gelen senaryo şu ;
IN
Emre - 3 M
Denayer - 500 K Kira
Badou - 1.5 M Kira
OUT
Carole - 2 M
Calık - 250 K
Tolga - 250 K
Telles - 3 M Pay
Takımı dağıtmadan takviye yapılabilir.
Muslera - Cipe
Maicon - Denayer - Serdar - Ozan
Mariano - Nagatomo - Linnes
Fernando - Badou - Belhanda - Donk - Emre.A - Selcuk
Feghouli - Garry - Onyekuru - Yunus
Gomis - Eren - Sinan
Galiba transferlerde falan o dönem ödenecek bölüm ekleniyor olayıda var, Mesela Emreye 3 M verilecek ama 3 yılda, bu yıla 1 Milyonu falan yansıyor gibi bi olayda vardı yanılmıyorsam.
Yoktur öyle bir şey bence. O zaman takımın biri gider 10 milyona oyuncu alır. Bu yıl 1 milyon öder seneye 9 milyon. Yoktur öyle bir kural.
Tabi ki belli kuralları vardır , 10 seneye bölünmüyor hiç bir transfer sonuçta ama bunun bu şekilde olduğunu görmüştüm bikaç yerdeYoktur öyle bir şey bence. O zaman takımın biri gider 10 milyona oyuncu alır. Bu yıl 1 milyon öder seneye 9 milyon. Yoktur öyle bir kural.
Evet öyle olur anca.Bunu yapiyorlar ama iste zorunlu opsiyonlu kiralama metoduyla yapiyorlar
Telles'ten gelen pay sattigin kadar al muhabbetine dahil degil diye biliyorum
Hangi donemde satilmissa o doneme ekleniyor para
Tabi ki belli kuralları vardır , 10 seneye bölünmüyor hiç bir transfer sonuçta ama bunun bu şekilde olduğunu görmüştüm bikaç yerde
Ben 9 sene 1 Milyon şeklinde ödenecek olarak algıladım, Bu dediğinde zor sonuçta takımın bu yıl kısıtlaması varsa önümüzdeki yılda kısıtlaması oluyor o yıl 9 M yazması da takımın işine gelmez. Ben şu şekil düşünüyorum Mesela Emre Akbaba 3 Milyon €'ya mı geldi sen bunu planlandırarak 1-1-1 şeklinde ödersen bu yıla yansıttığın gider 1 M olabilir diye düşündüm ki mantıklı geliyor bana10 sene olarak demedim ki. Mesela transferin toplamı 10 milyon euro. Sen bu yıl 2 milyon verdin diyelim. Seneye rahatlayacağını öngörüp 8 milyonu da seneye verebilirsin ve 2 yıla bölünmüş olur transfer. Ama böyle bir şey UEFA nezdinde kabul görmeyecektir. Sonuçta senin yaptığın transferin toplam bedeli 10 milyon euro.