Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir oyuncu satip kaynak yaratmak lazim. 9 agustosta belhanda veya rodriguese trklif gelebilir bence

tumblr_og6cqxDlPM1u56cx2o1_500.gif

transfer yok aynen bu şekil geldim,gidiyorum.

Ne yalan söyleyim artık bende Gomis 'in satılmasından yanayım renktaşım

10 mil. € karşılığında Gomis 'i satsak

Emre Akbaba=> 3 mil. €
A.Silva => Kiralık

Aklin yolu bu rtas copleri katmazsak satilacaklar listesinde
1 - Gomis
2 - Belhanda

Oyuncu satmak zorundayiz cunku 4 yil sattigin kadar al gibi bir durum var satmazsak seneye herkesin degeri dusecek ve yaslarindan dolayi satmak da zorlasacak

Bana en makul gelen senaryo şu ;

IN
Emre - 3 M
Denayer - 500 K Kira
Badou - 1.5 M Kira

OUT
Carole - 2 M
Calık - 250 K
Tolga - 250 K
Telles - 3 M Pay

Takımı dağıtmadan takviye yapılabilir.

Muslera - Cipe
Maicon - Denayer - Serdar - Ozan
Mariano - Nagatomo - Linnes
Fernando - Badou - Belhanda - Donk - Emre.A - Selcuk
Feghouli - Garry - Onyekuru - Yunus
Gomis - Eren - Sinan

Telles'ten gelen pay sattigin kadar al muhabbetine dahil degil diye biliyorum

Hangi donemde satilmissa o doneme ekleniyor para
Galiba transferlerde falan o dönem ödenecek bölüm ekleniyor olayıda var, Mesela Emreye 3 M verilecek ama 3 yılda, bu yıla 1 Milyonu falan yansıyor gibi bi olayda vardı yanılmıyorsam.

Bana en makul gelen senaryo şu ;

IN
Emre - 3 M
Denayer - 500 K Kira
Badou - 1.5 M Kira

OUT
Carole - 2 M
Calık - 250 K
Tolga - 250 K
Telles - 3 M Pay

Takımı dağıtmadan takviye yapılabilir.

Muslera - Cipe
Maicon - Denayer - Serdar - Ozan
Mariano - Nagatomo - Linnes
Fernando - Badou - Belhanda - Donk - Emre.A - Selcuk
Feghouli - Garry - Onyekuru - Yunus
Gomis - Eren - Sinan

Telles'in parası al-sat dengesine etki etmiyor diye biliyorum.

Galiba transferlerde falan o dönem ödenecek bölüm ekleniyor olayıda var, Mesela Emreye 3 M verilecek ama 3 yılda, bu yıla 1 Milyonu falan yansıyor gibi bi olayda vardı yanılmıyorsam.

Yoktur öyle bir şey bence. O zaman takımın biri gider 10 milyona oyuncu alır. Bu yıl 1 milyon öder seneye 9 milyon. Yoktur öyle bir kural.

Telles'ten gelen pay sattigin kadar al muhabbetine dahil degil diye biliyorum

Hangi donemde satilmissa o doneme ekleniyor para

Şey hakkında bilgin var mı renktaş / veya bilgisi olan biri var mı, bu dönem Gomisi satsak 10m'a, Silvayı kiralasak, Emre'yi falan alsak 3'e, önümüzdeki sene Gomis'ten artan 7m'u kullanabiliyor muyuz, yoksa her transfer dönemi kendi içinde sattığın kadar al kuralı mı var?

Çünkü diğer türlüyse zor alırız Gomis niteliğinde bir Golcü önümüzdeki dönem satacağımız oyuncularla(daha da oyuncu satıyoruz bir yandan iskelet de çöküyor)

Cavanda'yı sattık bir tek, ondan gelen parayla daha Nagatomo ve Onyekuru'yu oynatamıyoruz, ne yapacağız çok merak ediyorum, Fener nasıl 3.kaleciyi 1m'a kitliyorsa umarım benzeri hünerleri vardır yönetimin...

Tabi ki belli kuralları vardır , 10 seneye bölünmüyor hiç bir transfer sonuçta ama bunun bu şekilde olduğunu görmüştüm bikaç yerde

10 sene olarak demedim ki. Mesela transferin toplamı 10 milyon euro. Sen bu yıl 2 milyon verdin diyelim. Seneye rahatlayacağını öngörüp 8 milyonu da seneye verebilirsin ve 2 yıla bölünmüş olur transfer. Ama böyle bir şey UEFA nezdinde kabul görmeyecektir. Sonuçta senin yaptığın transferin toplam bedeli 10 milyon euro.

abartmayın ya 3.5 milyona kaliteli 10 numara nerden bulacaksınız hadi bulun da bi zahmet kulübe önerin. belhandayı da 7-8 e satarsan dünyanın en mantıklı hamlelerinden biri olur.

--------taffarel
linnes--maic---serd----nagt
---akbaba-----reges----
Feghouli--badou---garry

10 sene olarak demedim ki. Mesela transferin toplamı 10 milyon euro. Sen bu yıl 2 milyon verdin diyelim. Seneye rahatlayacağını öngörüp 8 milyonu da seneye verebilirsin ve 2 yıla bölünmüş olur transfer. Ama böyle bir şey UEFA nezdinde kabul görmeyecektir. Sonuçta senin yaptığın transferin toplam bedeli 10 milyon euro.
Ben 9 sene 1 Milyon şeklinde ödenecek olarak algıladım, Bu dediğinde zor sonuçta takımın bu yıl kısıtlaması varsa önümüzdeki yılda kısıtlaması oluyor o yıl 9 M yazması da takımın işine gelmez. Ben şu şekil düşünüyorum Mesela Emre Akbaba 3 Milyon €'ya mı geldi sen bunu planlandırarak 1-1-1 şeklinde ödersen bu yıla yansıttığın gider 1 M olabilir diye düşündüm ki mantıklı geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt