Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Negredoyu begeniyorum acikcasi... Sanssiz bir yil gecirdi. Gomis etkisi yapabilir bizde biraz sans ile.

sakatligim ciddi degil diyo galiba kral, mac icin de özür diliyor google translate e bakarsak

Veli Kavlak: "Sözleşmem, tek taraflı fesih edildi. Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum. Avukatım konu ile ilgileniyor"

:asd:

Elimizde başka bir forvet olmadığını da hesaba katarsak Fatih Terim bir şekilde Gomis 'i kazanmaya çalışacaktır

Ama orta saha gerçekten sıkıntı. Fernando 'dan başka güvenip sahaya sürebileceğimiz bir adam yok o da Donk 'la birlikte oynamak zorunda kaldığı için 8 numara olarak sürünüyor adam 7-8 aydır. Belhanda-Tolga-Selçuk 'dan filan orta saha olmaz. Keşke Emre Akbaba ile birlikte 1 tane daha orta saha alma şansımız olsaydı

Feghouli zaten formasını kaptırdı bana göre Onyekuru 'ya en fazla 1-2 maç daha ilk 11 'de görürüz kendisini ...

Ya gençler Emre Akbaba 10 numara değil mi, öyle oynamış hep de. Burada 8 numara veya merkez orta saha oynar falan deniyor. Neye göre bu deniyor ya bi anlatıverin lütfen.

Ya gençler Emre Akbaba 10 numara değil mi, öyle oynamış hep de. Burada 8 numara veya merkez orta saha oynar falan deniyor. Neye göre bu deniyor ya bi anlatıverin lütfen.

8 falan oynarsa burda herkes söver çocuğa. 8 numarada harcamamak lazım Emre'yi yeri 10 numara hele Belhanda ile yan yana hiç oynayamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt