Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru da Emre'yi ikna etmek zor olmasa gerek

Tabi bunu resmi olarak değil de bir futbolcu sokarsın araya vs

Münih nasıl topluyor kendi liginde ki adamları beleş bizim de yapmamız lazım
orası öyle ama bizim şuan transfere çok ihtiyacımız var munich tok alıcı kadroları zaten adam kaynıyor 1 yıl beklemek onlara çok koymaz. emreyi bi sezon bekleyip alalım desek bu sezon eksik kadroyla oynayacaz. bizim acil kaliteli isimlere ihtiyacımız var yoksa şampiyonluk da ucundaki paralar da hayal olur.

Dj_T4QcX4AA1T6C.jpg

Biz niye dostluk kurmuyoruz bunlarla ?

Adamların tesislerinin bir ismi Metin Oktay yav

Ziyarete gelmişler de kapıdan içeri mi almamışız?

"sola gittim, sola gitti. sağa gittim, sağa gitti. sonra ben tekrar sola gittim, o ise sosisli almaya gitti.."

İlk adımı Fb,Bjk attı ama karşıdan bekliyorlar hamleyi

Şuan bu kadar iyi alt yapı organizasyonu olan bir kulüple arayı kötü tutmamalıyız

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a bir ziyarette bulundu. (27 Haziran)

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret etti. (7 Ağustos)

Bizde de Mustafa Cengiz İzmir'e gitmeyecek herhalde.

Carole oyuna girdi diye ağlayanlar vardı.nagatamonun sakatlığı sonrası konuştular mi bu arkadaslar?hoca onyekuruya oyuna alacakmış nagatamo sakatlanmasa.yunusta 39 derece ateşlenmese ilk 11 başlayacakmış.cocugu ufaktan gömenler oldu ya saçma şekilde bilsinler istedim.

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a bir ziyarette bulundu. (27 Haziran)

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret etti. (7 Ağustos)

Bizde de Mustafa Cengiz İzmir'e gitmeyecek herhalde.

Yanlış biliyormuşum o vakit

Altinordu en büyük iyiligi berk akdemiri ve mutlu aksuyu bize birakarak yapti zaten.umarim küme düşerler.baskanlari yavsagin tekine benziyo

Carole oyuna girdi diye ağlayanlar vardı.nagatamonun sakatlığı sonrası konuştular mi bu arkadaslar?hoca onyekuruya oyuna alacakmış nagatamo sakatlanmasa.yunusta 39 derece ateşlenmese ilk 11 başlayacakmış.cocugu ufaktan gömenler oldu ya saçma şekilde bilsinler istedim.
yunus as oyuncu olmalı ve olacak gibi duruyor.fatih hoca da feghouli belhandadan bıkmış gibi duruyor yunus şut çektiğinde fatih hocanın sevinci nekadar desteklediğini belli ediyor zaten.takım benimseyip pas alışverişine katmadı daha bu çocuğu takım oyununa katıldığı an daha büyük işler yapacak bence

yunus as oyuncu olmalı ve olacak gibi duruyor.fatih hoca da feghouli belhandadan bıkmış gibi duruyor yunus şut çektiğinde fatih hocanın sevinci nekadar desteklediğini belli ediyor zaten.takım benimseyip pas alışverişine katmadı daha bu çocuğu takım oyununa katıldığı an daha büyük işler yapacak bence
2-3 kez savunma arkasına kaçtı.selcuk pas atmadı.feghoulinin vermediği pas ise ortada.uzatmalarin ilk devresiydi sanırım ,guzel ve rahat paslaşmalar yaptı.teknigi çok yüksek.ankaragucu macin da ilk 11 baslayacagi açık bence.ama hastaligi ve yorgunluğu devam ediyosa sonradan girer.hoca değişim derken gençlerden söz etti.

Sinan-Onyekuru-Yunus varken Feghouli'nin kanatta oynamaması lazım.

2-3 kez savunma arkasına kaçtı.selcuk pas atmadı.feghoulinin vermediği pas ise ortada.uzatmalarin ilk devresiydi sanırım ,guzel ve rahat paslaşmalar yaptı.teknigi çok yüksek.ankaragucu macin da ilk 11 baslayacagi açık bence.ama hastaligi ve yorgunluğu devam ediyosa sonradan girer.hoca değişim derken gençlerden söz etti.
çektiği tek şut faghoulinin 3 maçta verdiği katkıdan bile fazlaydı bence. o şutu belhandadan 1 sezon boyunca göremedik.

Mbodji satın alma opsiyonlu olur anca.ben garay gelsin istiyorum

Slm.
Maicon,belhanda ve feghuli daha gitmedi mi?

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt