Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli ve Belhanda çok yetenekli oyuncular,hoca kazanmaya çalışmak istiyorsa bir süre bu oyuncuları oynatmayıp,takım içinde sorumluluk almalarını sağlamak zorunda bırakmalı bence....bu düşüncemi oyuncuları satamayacağımızı düşünerek söylüyorum
fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum

istedikleri kadar iyi oyuncu olsunlar, sorumluluk duyguları sıfır

Yunus kanat yerine forvet arkası için daha uygun bence. Kanatta çok kayboluyor nerede duracağını bilmiyor forvet arkasında serbest oynaması daha doğru olur

.
bb57d0bbe6be175a11b0dc9d279625e8.jpg

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xxx= Ndiaye,Keita tarzi birisi olmasi gerek

fernando eskisi gibi stoperler arasına girerse serdar ve maicon rahatlar.donk 8 numarada bence iyi oynar.

Milli takımda Emre Mor'a yaptığını Yunus Akgün'e yapabilir hoca ilk 11 oynatabilir sürekli

atalay babacanı görünce üzülüyorum.bu cocuk 17sinde a takımda olmalıydı.böyle kenara atılmıs cocuklar gibi duruyor öyle.bu kadar teknik kapasitesi yüksek,zekası yüksek bi ortasaha var ama biz fiziğinden ötürü oynatamıyoruz.bi çözüm bulsunlar.neden fizik çalısmıyo

Galatasaray ve Alanyaspor, Emre Akbaba transferinde büyük aşama kaydetti. Transferde sona gelindi. (beIN Sports)

0 Antworten 0 Retweets 0 Gefällt mir

Yunus altyapıda forvette de oynuyordu 2. forvet gibi forvet arkası da kullanabiliriz ama bunlar için kilit oyuncu Ndiaye ya da Ndiaye tipi tempolu orta saha oyuncusu

fernando atalay babacan

olacaktı şimdi ortasaha ama bundan mahrumuz atalayın kendisi yüzünden.kendisine bakmadıgı için.

Akhisar maçı sonrası basın toplantısını izledim,hoca bu kadro ile ligde şampiyonluk yarışının bir şekilde içinde kalabilir ama şampiyonlar liginde patates oluruz demiş,lig için bile net şampiyonluk mesajı verememiş haklı olarak,tecrübelerime dayanarak demiş....yönetime atmış topu hadi artık yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt