Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolga tam alanya oyuncusu aslında. ver kardeşim akbabayı al üstüne 2m euro bu iş bitsin. hadi maaşınında bir kısmını karşılayalım daha ne istiyorlar anlamadım

DkFVjL4W0AAi0W1.jpg

Resmen rezillik. Şampiyon olan takım, ikinci olandan yalnızca 1 milyon Euro fazla para alacak.

Hani şampiyonluk pirimi için galeyana geliyorduk? 1 milyon Tolga nın yarı maaşı ediyor.

Tolga ahım şahım bir adam olmasa da ben Donk'un önünde görüyorum. Ama bilmediğimiz karakter sorunu varsa bilemem.

Bu arada Modeste çok iyi santrafor
yok artık.donk şuan bu takımda açık ara en iyi oynayan adam yiğidi öldür hakkını yeme geçen sezon 2.yarı da en iyi oynayanlardan biriydi. ayrıca tolga benim açımdan bi kazmaydı ve herzaman öyle olacak

yok artık.donk şuan bu takımda açık ara en iyi oynayan adam yiğidi öldür hakkını yeme geçen sezon 2.yarı da en iyi oynayanlardan biriydi. ayrıca tolga benim açımdan bi kazmaydı ve herzaman öyle olacak

İyi oynadığını reddetmiyorum. Geçen sezon uzun süre Tolga da çok iyiydi. Bana göre Tolga daha efektif. Fikirler değişebilir tabi.

İyi oynadığını reddetmiyorum. Geçen sezon uzun süre Tolga da çok iyiydi. Bana göre Tolga daha efektif. Fikirler değişebilir tabi.
tolga devşirme bölgesinde attığı beleş gollerle öyle bi algı oluşturdu ama en fazla 7-8 hafta sürdü sol taraftaki o saçma serbestliği. sonrasında beleş golleri bitince ve orjinal bölgesine dönünce kazmalığını tekrar sergilemeye başladı.

alanyaspor başkanı her gün demeç veriyordu,vermediğine göre görüşmeler sürüyor

3 milyon gibi sacma para ödemeyiz ins

1 Eylül olsun biran önce kadronun ne olacağı belli olsun kurtulalım

tolganın oyunculugunuda begenmiyorum cünkü raporlu müzmin sakat oyunculuk 4 hafta oynama sonra yatma mı?

ama asıl sorun karaktersiz iş ahlakı olmayan birisi olması karaktersiz oldugunu geldigi günden beri söylüyorum sonunda teyit edildi

forvet transferi olmazsa olmaz diyordum ama ilk etapta denayer,ndiaye,emre akbaba gelsin sonrası duruma göre artık..

Bu Alanyayı ben anlamıyorum.Emre için Tolga+Ahmet+1 milyon+1 milyon Tolganın maaşını teklif etsek anında kabul etmeliler.Emreyi satmasalar adam kırgın olacak ve belki kötü oynayıp ligden düşecekler.Ligden düşşeler kafadan 10 milyon euro kayıpları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt