Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A. Silva'ya Umut Bulut muamelesi yapmak da ayrı komedi ha. Bu herif Portekiz'i sallayıp Milan'a 38M karşılığında transfer olduğunda daha 20 yaşındaydı. Çıkışını devam ettiremedi ama müthiş bir potansiyel. Bu mali şartlarda daha iyisini bulamazsin.
burda şakayla denmiştir bişey dendiyse ama gir GS sözlüğe bak...fenerin,bjknin ilgilendiği her oyuncuya salyalar akıtıyolar.andre silva gibi müstakbel oyuncularımız ise yerin dibine sokuluyo

burda şakayla denmiştir bişey dendiyse ama gir GS sözlüğe bak...fenerin,bjknin ilgilendiği her oyuncuya salyalar akıtıyolar.andre silva gibi müstakbel oyuncularımız ise yerin dibine sokuluyo

Burda farklı değil ki sergen takımda ki topçulara bile denmeyen kalmıyor kimle ilgilensek düm düz gidiliyor.

Burda farklı değil ki sergen takımda ki topçulara bile denmeyen kalmıyor kimle ilgilensek düm düz gidiliyor.
eski maç videolarını izliyorum günlerdir.taffarel derbilerde,şampiyonlar ligi ön elemelerinde öyle hatalar yapmıski şimdi olsa tekme tokat kovardı herhalde taraftar.cahil bi zihniyet var çünkü taraftarımızda

akbabaya güvenip mi cıkıcaz maclara özellikle cl de belhanda gidiyosa oraya kesinlikle üst düzey bi 10 no alınmalı akbaba anca yedek olur

Belhanda gitsin Emre Akbaba gelsin demedim ki renktaş ben. Emre Akbaba rekabet açısından da elimizi güçlendirir ayrıca Lig ve CL için mücadele edeceğimizden dolayı kadro genişliği de mühim.

Atalanta, Chelsea'den Pasalic'i kiralamış biz neden almadık

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda out akbaba in olursa 2 level atlariz.

pasalic erzurum büyükşehir belediyesispor kıvamında bi boş topçu geçiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt