Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.738
- 25.012
- 3.343
Hoca ozanı istiyor belliki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim: Yakın zamanda sürpriz gelişmeler olacaktır. Galatasaraylılar merak etmesin herşey Galatasaray’ın menfaatleri içindir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gomis haberine derken sakatligi dogru dedi. para konusunu demediValla millet kiziyorda gecen donem albayrak gomis haberine dogru demisti. Zam istiyor ise satilsin abi mutsuz adam bize katki vermez
Giuliano - Josef - Elif
Ayew - Janssen - Valbuena
Fena degil
Hoca 3 büyükler arasında takas yapılmamasından şikayetçi olduğunu söyledi ,bunu değiştirmek gerektiğini ifade etti.
Benim anladığım muslera ile ayıyı takas edeceğiz.
gomis haberine derken sakatligi dogru dedi. para konusunu demedi
Hoca sürekli değişik haber ve menfaat kelimesini kullanıyor. Bu bence Rodrigez değil sevilen biri olacak . Ne bileyim Gomis, Muslera vs . Cunki sürekli aynı vurguyu yapıyor
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca 3 büyükler arasında takas yapılmamasından şikayetçi olduğunu söyledi ,bunu değiştirmek gerektiğini ifade etti.
Benim anladığım muslera ile ayıyı takas edeceğiz.
Zaten orada direkt Ozan için kastetti takas olayını. Atıyorum biz tolgayı verelim siz onu verin gibi . Ali koç da sanırım soğuk değil oni da vurguladıGomis ihtimali yüksek gibi. Milan santraforu da boşuna gündeme gelmiyor.
Ozan da yolda gibi.