Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminlerim:

Emre Akbaba alınır.
Gomis gider.
FB'den Ozan veya kargalardan Tolgay takasla alınır
Ndiaye kiralanır.
Denayer PL'de transfer gününün son günlerinde gelir.
A. Silva kiralanır.

Onyekuru hakkında tek endişem vardı.

Futbolu, potansiyeli ile alakalı değil. Sakatlığı yüzünden çekimser olur mu diye düşünüyordum?

Bugün gördüm o patates tarlasında bile 3-4 kişinin arasına girip mücadele veriyor.

Malum Bruma'da aynı sakatlığı geçirmişti. Neredeyse 1 yıl ikili mücadeleye girerken ayağını korumaya çalışıyordu.

Büyük sakatlık bunlar Onyekuru'nun durumu o yüzden sevindirici.

ayew iyi hamle onyekuru iyi hamle ama tek başına yetmiyor adamlarda geçen seneki takıma ayew alınınca sorun çözülüyomu yani biz şampiyon takımız stopere,ortasaha merkeze(2) forvete yedek kaleciye ihtiyaç var gerçi bizimkiler çöplerle uğraşıyomuş biz kaliteli hamleler beklerken..

Hoca Ozan i istiyor belliki. Onlarin stoper ve forvet ihtiyaclari var. Ozana karsilik vereck adam yokyok.

onyekuru ilkyarı süperdi.2.yarı ilk 10 dk ciddiyetten uzaktı.sonra da çıktı zaten.60 dk falan oynadı.

tolgay gelir büyük ihtimal.fenerde mehmet ekici sakat.josef-topal-ozan var sadece.eljife sabretmeyebilirler.

hoca resmi teklif yok dedi.ne gomis ne de muslera gider.ama tolga ve eren gidebilir net bi şekilde.

Rodrigues oynar ilk 11 de. Onyekuru da iyi alternatif olur
onyekuru feghouliden falan formayı kapar garanti.ya da gomisle beraber oynar.ya da rodrigusten formayı kapar bilemiyorum.tek bildiğim ilk 11de olacagı.hem çok iyi skorer hem de çalım özellği çok iyi.2017de 24 gol,2018 de sakatlanana kadar 10 gol atmış birinden söz ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt