Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talip yok olaylarını ben anlayamadım bizemi bi talip yok. Hiç birşey yapmamış fernandao'ya talip çıkıyor 28 gol atmış gomise'mi talip çıkmıyor ? Beşiktaş çatır çatır oyuncu okutuyor. Hoca dışında hiç birinin kredisi yok valla biraz albayrağın var. Amenna hiç bi taraftar satmadan oyuncu alınmamasına birşey demiyor baş göz üstüne durumları biliyoruz. Ama okutma konusuna gelince çıkarıcaksınız o kafayı kumun altından calışıcaksınız.

Belimizi kıran nokta aldığımız oyuncuların % 90'nın parasının ederi olmamasıdır 8 milyonluk belhandaya 7 milyon para beklersek öyle bi dünya yok 4 milyondan yukarı satamayız çin katarda buna dahil. Dursun bize en büyük kazığı burda çaktı işte.

Bu adamlar bizi geçen sene güldürdü şampiyon yaptı

Ligin başlamasına az zaman kaldı eldeki oyuncuları gonderip yeni isimler almak ne kadar doğru? eğer Gomis belhamda maicon v.s. gidecek se bir an önce gönderilmeli ki yerine gelecek oyuncu takıma adaptasyon sorununu lig içinde bize yaşatmasın bu fatih terimin süpriz olabilir açıklaması korkarım ki Muslera olması hatuna yoklama çektiklerini göre kaleyi Türk kaleciyle bırakıp yabancı hakkını kalede kullanmiyacaklar tabi bunlar teori bu arada şahsi fikrim kiralık oyuncu alacaksak ve bir sezon içinse bu sözleşme boşuna genç umut vadeden oyuncu olmasın çünkü bu Umut'un bize hiçbir getirisi olmayacak en doğrusu kiralik gelen oyuncu takima direkt etki edebilecek sonra da çekip gidecek biri olmalı mesala melo transferi gibi

arsenaldeki bielik hakkında bilgisi olan var mı?ciddi olarak isteyen takımlardan biriydik.grujici bi de yorumlar mısınız

lazio,Galatasaray,crystale palace ve birkaç premier lig kulübü grujici istiyomuş.

bielik
grujiç
emre akbaba
ahmed musa

perfect:kırmızıkalp::cool::sarıkalp:

abi sol ayaklı 4-3-3 futbolcusu demişsin ya ayew konusunda @Tugay Sera sinan gümüş ciddi anlamda ben geliyorum diyo.o var o örnegine.fizik olarak güçlü,yıkılmıyo,top sürüyo,10 numara gibi asistler yapıyo,gol atıyo,şutu var. ve sol ayaklı...:p

Emre Akbaba çöp ise TR'de futbolcu statusunde adam yok demektir. İzlemedikleri adamlar hakkında iskembeden sallayanlara acayip kıl oluyorum.

Sorsalar Ayew müthiş transfer. Ama gerçekte en son 2 yıl önce izlemiştir. Hey yavrum hey. Tutar tutmaz bilemez kimse ama bu adam uzun zamandır kayıp görünüyor. Biz bu adamı istediğimizde taa Hanzo dönemi degil miydi,? Üstünden 10 ışık yılı geçti. Son durumu hakkında cidden net bilgisi olan adam bu forumda 5 kişi ya vardır ya yoktur. Ama masallah. Herkes müthiş transfer diyor.

Emre Akbaba çöp ise TR'de futbolcu statusunde adam yok demektir. İzlemedikleri adamlar hakkında iskembeden sallayanlara acayip kıl oluyorum.

Sorsalar Ayew müthiş transfer. Ama gerçekte en son 2 yıl önce izlemiştir. Hey yavrum hey. Tutar tutmaz bilemez kimse ama bu adam uzun zamandır kayıp görünüyor. Biz bu adamı istediğimizde taa Hanzo dönemi degil miydi,? Üstünden 10 ışık yılı geçti. Son durumu hakkında cidden net bilgisi olan adam bu forumda 5 kişi ya vardır ya yoktur. Ama masallah. Herkes müthiş transfer diyor.

1 adam ligin kaderine etki edemez sonuçta

Şunu da kabul etmek gerek ki iyi adam aldılar sırf Fb aldı diye bok atmaya gerek yok

Yerli rotasyonumuz yerlerde sürünüyorken Emre Akbaba'ya laf etmek saçmalık.

Tek bacaklı Tolga
Bitik Selçuk
Garip Tarık
Kağnı Eren

var kadromuzda.

Serdar
Sinan

dışında bırakın 11'i 18'e yazılacak adam yok nerede ise. En az bir kaleci, Emre ve sol bek bulmalıyız alternatif.

Hayır bir de hatırlamasak yutturacaksınız herifin sözleşmesi bittiğinde burası resmen Ayew nöbetine dönmüştü

Şimdi Fb ye gitti diye bok atanlara ne diyelim peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt