Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alperi, transfersizlikten basiniza gunesmi vurdu arkadaslar :D

Eger birini alacaksak Tolgay Arslani alin, hem genc ve turkiye liginde iyi is yapar

db0cfb184afa0a8e1e74200457ec005f.jpg

Yan baglar kopmus sezonu baslamadan ilk yarisini kapattim

SON DAKIKA

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiko oyuncu satma işinde ne kadar iyiyse, transfer işinde o kadar kötü. Aldığı oyuncular arasında sittin sene çıkmayacak kazıklar yedi. Love, Pepe, Negredo, Lens... Bu heriflerin aldığı maaşlar skandal ve Pepe haricinde sıfır katkı aldılar. Aras, Beck, G. Süzen gibi birçok aldığı çöp de var.

Fiko burda acayip şişiriliyor. İyi pazarlıyor oyuncularıni o kadar. Yoksa açıklamalar ve capsizlik konusunda dursun ile yarışır bana göre.
oyuncu satarkende menajerlere yüklü komisyonlar veriyor muhtemelen en çakal menajerlerle çalışıyor

alper olabilir 2013-14 başı biz alıyorken araya girip fb kapmıştı hamit'in intikamı için. EMPEROR'ın içinde uhde kalmıştır sever hocam böyle pırpır oyuncuları.

Fb'nin mali durumu bizden kötüyken, bu yıl ki gelirleri bizden düşükken ve bizim Şampiyonlar Ligi oynayacağımız garantiyken Ayew tarzı bir transferi bizim yapmamız gerekir.

İkisi de 1 yıllık transfer ve kiralık olduğu için FFP'ye yansımıyor. Kısacası kaynağı oluşturacaksın, basıp parayı alacaksın. Ben buna yönetim başarısı derim. Onyekuru maliyetindeki transferi Anadolu kulüplerinin yönetimleri de yapıyor.

Hocam bu dediğiniz kağıt üzerinde böyle. Onyekuru Ayew den daha iyi bir sezon geçirirse tam tersi geçerli olacak. Yarı maliyete daha iyi bir transfer yapılmış olacak. Son sözü söylemek için bekleyip görmek lazım.

ne alperi? FT Milli takimin basindayken, alperi Milli takima bile almiyordu, transferinde yaptigi karaktersizlik yüzünden. Fatih hoca unutmaz :)

Di7vhWEXsAEDowk

+ Golovin (22)

Adamlarin transfer politikasi muthis yaw, bir kac yil sonra bunlardan da iyi para kazanirlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt