Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.087
- 1.673
- 1.618
Duvan zapata bir yere kiralık gitti mi acaba,Cldeyiz kendini göstermek için büyük fırsat, sahibine 1 sene kirala öbür sene 40 m euo cebindedir diyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vangobel deyince aklıma bejeke maçında alpay hızla vangobelin üzerine gelmişti vangobele çarpıp düşmüştü.Bizin Vngobelde tık yoktu.Bir sağ bek için aşırı iriydi reisvangobel reis neyapiyor acaba. hala fitse defansimiza gelsin. o caktirmadan yaptigi faulleer efsaneydi
Gomis gitsin tabi yav, golleri de artik Belhanda falan atar herhalde.
Takimda gol atacak adam yok, biz mutlaka ikinci forvet alalim diye cirpiniyoruz burada ama Gomis gitse göbek atacak adamlar var.
Hayret birsey ya.
Van Gobbel:''Hagi Gelmeden Önce Takımda Ağırlıgım Vardı''(Nostalji-Röportaj)vangobel reis neyapiyor acaba. hala fitse defansimiza gelsin. o caktirmadan yaptigi faulleer efsaneydi
Adam 100 kg ye yakındı ağırlığı olması normal
güzel kapak,bravo.ben bişeyler söylersem muhtemelen daha sert ve kalp kırıcı olacak.siz büyükler konusun da bize laf düşmesin.Allahtan Gomis 29 gol 5 asistle şampiyon olmamizda basrol oynamasaydi adami diri diri gomecektik.
Ben Gomise sallayanlari ya kuş ya da ifb basinin kayigina binen GS lilar saniyorum !
Bu tiplere adi rvp olup da yilda 5.5 milyon euro alip 4 yil yatan forvet lazim. O zaman degerli olur cunku ifb basini kicimiza yilda 33 milyon TL den 132 milyon TL gireceginden onu ovup duracakti.
Bak Hamitle, Selcukla, belhanda ile ugrastilar mi hic ? Çünkü onlar GS in , Gomis ise fblilerin kıçına sokuyor. O yuzden ifb basini icin halledilmesi gereken problem Gomis!!
Gomis gitsin tabi yav, golleri de artik Belhanda falan atar herhalde.
Gomis’in gitmesini isteyen yoktur bence forumda, ben de istemiyorum ama çıkan haberler doğruysa gitmesi hayırlı olur oturup savunacak değiliz. Yaşananlara baktıgımızda da haberler doğru gibi, suratsız mutsuz bir gomis vardı hazırlık maclarında. Ligin başlamasına 10 gün kalmış hala daha çözülememiş bir sorun var ortada, körü körüne savunacak değiliz, imzaladığı maaşı yüzden mutsuzsa gitsin biz de önümüze bakalım zaman daralıyor