Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gytkjaer için de çok iyi yorumlar var o tarz liglerden ilginç oyuncular çıkıyor artık

Ulan dolar nerdeyse 4,9 euro olmuş 5,7 kusur bir tane gazete yazmamış.Vay arkadaş

Gytkjaer ve Gunnarsson gelsin Vikings videoları ile İskandinav pazarına da gireriz

Stoper ve orta sahayı halledelim de forveti sonra düşünürüz. Direkt 11'de oynayacak 2 oyuncuya ihtiyaç var bu pozisyonlarda. İki pozisyona da atletik özellikleri ön planda oyuncular alınmasından yanayım. Çünkü ideal 11'de beklerimiz, Belhanda ve Rodrigues dışında herkes hantal. Ciddi bir sıkıntı oluşturuyor bu durum.

Öte yandan Serdar Gürler'in kiralanacağına dair söylenti pek mantıklı gelmiyor bana. Serdar alt ligde oynamamak için ayrılmak istiyordur mutlaka ama Osmanlı satıp para kazanmak isteyecektir. Kiralamaya yanaşacaklarını sanmam. Ama gerçeklik payı varsa kanatta yedek olsun diye aldığımız Muğdat'tan çok daha iyi oyuncu olduğunu söylemek lazım.

0

Arkadaslar 10 numaramizi ozlediniz galiba

Belhanda’nın elden çıkarılmasını bende isterim.

Ancak Feghouli varken Belhanda’yı bu kadar sert eleştirmeniz anormal. Burada kesinlikle art niyet var. Oda forma numarasından dolayı.

Ne yaptı bu adam size anlamıyorum?

- Topu alıp ileriye taşıyabiliyor
- Fiziği sağlam. Kolay kolay dengesini bozup, yere düşüremezsin
- Tek top oynayabilir
- Kornerleri kesinlikle kötü değil
- Kanat oynama özelliği var
- Defansa yardım konusunda, bu sezon birçok kez faydalı olabileğini gördük
- Gördüğümüz kadarıyla takım arkadaşlarıyla iyi anlaşıyor
- Hocaya 1 kere saygısızlık yaptığını görmedik

Ben neden elden çıkarılmasını istiyorum o zaman?

Çünkü gol atamıyor. Ama yerine gelecek oyuncuyu önce görmek isterim. Belhanda’dan çok daha iyi olacağınıda sanmıyorum, ama belki daha az maaş alan birini bulabiliriz.

Belhanda’nın elden çıkarılmasını bende isterim.

Ancak Feghouli varken Belhanda’yı bu kadar sert eleştirmeniz anormal. Burada kesinlikle art niyet var. Oda forma numarasından dolayı.

Ne yaptı bu adam size anlamıyorum?

- Topu alıp ileriye taşıyabiliyor
- Fiziği sağlam. Kolay kolay dengesini bozup, yere düşüremezsin
- Tek top oynayabilir
- Kornerleri kesinlikle kötü değil
- Kanat oynama özelliği var
- Defansa yardım konusunda, bu sezon birçok kez faydalı olabileğini gördük
- Gördüğümüz kadarıyla takım arkadaşlarıyla iyi anlaşıyor
- Hocaya 1 kere saygısızlık yaptığını görmedik

Ben neden elden çıkarılmasını istiyorum o zaman?

Çünkü gol atamıyor. Ama yerine gelecek oyuncuyu önce görmek isterim. Belhanda’dan çok daha iyi olacağınıda sanmıyorum, ama belki daha az maaş alan birini bulabiliriz.
feghouli kalitesinin altında bi performans sergiledi. beklenti büyüktü. belhanda'nın çapı bu yani olmaz abi olmaz. yapacagı en fazla bu yani boşa kürek çekiyoruz. bence gitmesi gereken isimlerden biri de feghouli o adamın sıkıntısı kilo flan değil adam futbolu kafada bitirmiş gibi gamsızın biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt