Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.667
- 983
özlemişşinizdir apaçiyi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rahatsız bu ya
bilmiyorum.donk konusunda hoca kalmasını istiyorum demesine rağmen taraftar her anlamda istemedi o zaman bişey yazdı mı bu gevşek ..
özlemişşinizdir apaçiyi![]()
rahatsız bu ya
bu adam çıkalı çok olmuş yalnız bende genç biri sanmıştım 28 yaşındaymış daha genç biri olsun bari..Gytkjaer için de çok iyi yorumlar var o tarz liglerden ilginç oyuncular çıkıyor artık
rahatsız bu ya
Bu sene 10un senesi olucakhemde nasıl özellikle müthiş şutlarını
insanların beklentisini karsılamadı ama adama tolga cigerci muamelesi yapmakta dogru degil![]()
Arkadaslar 10 numaramizi ozlediniz galiba
feghouli kalitesinin altında bi performans sergiledi. beklenti büyüktü. belhanda'nın çapı bu yani olmaz abi olmaz. yapacagı en fazla bu yani boşa kürek çekiyoruz. bence gitmesi gereken isimlerden biri de feghouli o adamın sıkıntısı kilo flan değil adam futbolu kafada bitirmiş gibi gamsızın biriBelhanda’nın elden çıkarılmasını bende isterim.
Ancak Feghouli varken Belhanda’yı bu kadar sert eleştirmeniz anormal. Burada kesinlikle art niyet var. Oda forma numarasından dolayı.
Ne yaptı bu adam size anlamıyorum?
- Topu alıp ileriye taşıyabiliyor
- Fiziği sağlam. Kolay kolay dengesini bozup, yere düşüremezsin
- Tek top oynayabilir
- Kornerleri kesinlikle kötü değil
- Kanat oynama özelliği var
- Defansa yardım konusunda, bu sezon birçok kez faydalı olabileğini gördük
- Gördüğümüz kadarıyla takım arkadaşlarıyla iyi anlaşıyor
- Hocaya 1 kere saygısızlık yaptığını görmedik
Ben neden elden çıkarılmasını istiyorum o zaman?
Çünkü gol atamıyor. Ama yerine gelecek oyuncuyu önce görmek isterim. Belhanda’dan çok daha iyi olacağınıda sanmıyorum, ama belki daha az maaş alan birini bulabiliriz.
Hayır. Ben Zenci istiyorum.Gytkjaer ve Gunnarsson gelsin Vikings videoları ile İskandinav pazarına da gireriz