Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan sen ne diyon
IMG_20180724_195303.webp

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan Tolga'nin Belhanda'dan şampiyonlukta daha çok katkısı oldu. Herif kaç defa bizi ipten aldı. O kadar sovuyoruz da durum bu. Bu apacinin tek başına tek maç kazandırdığını hatırlamıyorum ben.
Şampiyonluk maçında bile gevşek gevşek hareketleri az daha bizi yakıyordu. Top oynamadığı yetmezmiş gibi bir de mal mal hareketleri, salak salak alışkanlıkları var.
Herif sezon genelinde 40 macta toplam 5 mac iyi ya oynadı ya oynamadı.
Bir de bu herifi hala savunuyorlar. Akıl alır gibi değil yav. Bir şey diyeceğim ağır olacak şimdi.

Transferde bu kadar laubali olunmaz abi. CLde içimizden geçecekler benden demesi. Bunlar ağustosun sonuna anca bitirir transferi. Gelip takıma alışması form tutması falan derken geçmiş olsun 2-3 maç clde geçer

Milan 4 santraforundan herhangi birini verebilir bize.

Beşiktaş niye hala onlara sulanmadı şaşırtıcı mesela 4ü de iyi oyuncular.

Feg-Belhanda arasındaki tercih yüksek ihtimal Feghin geçmişi daha iyi olduğu için.Belhandanın Montepellie dışında başarısı yok.Üstüne 8 numara da katkı vermeyince kimsenin ne kadar koştuğu filan umrunda olmuyor.Üstüne fener maçındaki kırmızı kartı ve yine kırmızıyı görme potansiyeli olduğundan istenmiyor.Ben de istemiyorum ama benim önceliğim Maicon+Belhanda+Feghouli olur.

Belhandaya apaçi diyenlerde apaçi mi acaba baya bilgililer gibi

Premier League varken Andre Silva bize gelmez, hele de bu yasta hic gelmez, Bacca olabilir ama

nöbette kaç gündür fener,bjk haberi oluyo.bizle ilgili duyum kıtlıgı yaşanıyo

Premier League varken Andre Silva bize gelmez, hele de bu yasta hic gelmez, Bacca olabilir ama
CL'yi + potansiyel lig şampiyonluğunu bırakıp Wolhermton mıdır nedir, ismini bile yazamadigim bı takımda küme düşmemeye oynayacak kadar mal degildir. Niye gelmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt