Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk satış yaptı umarım emre Akbaba'yı biz almışızdır, çok ihtiyacımız var

1f399.png
Bruma: "Galatasaray büyük bir kulüp. Beni geri istediklerini söylediler. Kulüp her zaman kalbimde olacak ancak geçtiğimiz birkaç yılda çok farklı takımlarda oynadım. Şu an Leipzig'te kalıcı olmak istiyorum"

gelsene lan,rdorgiues gitsin sen gel

Ali Koç: "Birkaç güne açıklayacağımız transferlerden de göreceksiniz ki imkanlar kısıtlı da olsa scouting konusunda iyi şeyler yapılabiliyor."

ayew vs gelmez o zaman.

Fener gibi Genc oyunculara yönelmekte fayda var

Köln den salih özcan mesela

Ali Koç: "Birkaç güne açıklayacağımız transferlerden de göreceksiniz ki imkanlar kısıtlı da olsa scouting konusunda iyi şeyler yapılabiliyor."

ayew vs gelmez o zaman.

bu da diğer açıklama

Ali Koç: Her şeye rağmen çok yakında imkanlarımız dahilinde transfer konusunda sürprizlerimizin olacağını söyleyebilirim ama daha çok geleceğe yönelik oyuncu transfer edeceğiz. Tecrübeli oyuncular da almamız gerekiyor tabii. Umarım yakında size güzel haberler verebilirim.

ulan bi açıklamayı 10 farklı şekilde veriyo bu twitter hesapları:D

Normalde bir oyuncuya bu kadar takılmam ama yazılan seviyesiz yorumları gördükten sonra dayanamıyorum.

Bazı yorumlar çok boş. Neyse onlara zaten anlatamazsın.

Her şeyin en doğrusunu onlar bildikleri için...

Sonuna kadar savunacağız seni Arap!

terim-belhanda-icin-kararini-verdi_f44df.jpg

Emre Akbaba yarın, en geç 2 güne kadar açıklanır.

Hayırlı Olsun
Yetenekli türk oyuncular da lazım.

İlk 11 kalitesi varsa, böyle birşey karşımıza çıkabilir.

Klasik 4-3-3 ve 2 ofansif "8"

__________Fernando
Younes_______________Emre

Ali kıçın gençlere yönelmesi iyi bir şey. Mesela o barış alıcı için bir kaç milyon avro harcamaya değerdi al sat cezası varsa bile

Vitinho oyun yapımıza cuk diye oturacak bir adam yahu :) bize gelirse varya. Şu hücumun kontraya çıktığını düşünsenize
............... Ndiaye......................
Garry..... Vitinho.. Onyekuru
................ Gomis ..................

Sampiyon takimin banko oyuncusu, sahada 90dk mucadele ediyor, illa ki hatalari var ama iyi yaptigi seyler de var, ben forumdaki bazilari gibi oyunculara tapmam, yok Sneijder nasil gider, yok Muslera satilik degilmis falan, sadece bizim ulkede boyle bir bakis acisi var, degerini bulan herkes gidebilir, aynisi Belhanda icin de gecerli, teklif olmadigina gore sahada takim icin mucadele eden bir oyuncu bu muameleyi hak etmiyor, Belhanda Tarik ve Selcuk gibi yan gelip yatmiyor, Eren, Tolga ve Yasin gibi bos 1 oyuncu da degil

Ha iyi bir teklif geldiginde, 5-10m arasi satilsin derim, biz oyuncu degil takim tutuyoruz

Keske bu seviyesiz yorumlari Feghouli konusunda da dile getirseniz de inandirici ve objektif oldugunuz belli olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt