Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
westhamdan chicarito,pedro obiang,edmilson fernandes kiralanabilir,domingos qouina bonservisi ile alınabilir.
bournemouthdan emerson hydnnman,mousset kiralanabilir
burnleyden aiden oneill alınabilir
evertondan sandro ramirez,beni baningime,vlasic kiralanabilir
leicester cityden amartey,mendy,adrien silva,kapustka,ahmed musa,ihenacho,slimani kiralanabilir

gomis'i 10m civarına satıp andre silva'yi iyi bir opsiyonla kiralayabilsek hoş olurdu. ama tabi opsiyonu da tuzlu olur bunun

Espn'de Galatasaray'in g'si gecmiyo. Bi taraflarindan uydurmuslar.

PorteISpor'un haberine göre Sporting Lisbon, Galatasaray'a Maicon için 4.3 milyon euro teklif etti.

6 civarina çekebilirsek direk yollayalim 5 falan da olur

Emre Akbaba'yı ilk ben açıkladım, şimdi sıra Galatasaray'da. Bekleyin, az kaldı.
@cantaskitcom

Emre Akbaba bence bitti Alanya 1-2 fazla koparmaya çalışıyor bizimkilerde 1-2 az vermeye çalışıyor sezon bittiğinde Emre Akbaba'ya kolaylık sağlayacaklarını söylemişlerdi ki seneye sözleşmesi bitiyor Emre bizi istediğine göre de bu iş bitmiştir diye düşünüyorum sanki bu hafta kap gelebilir

Vitinho flamengo işi yatmis. Rakip takim taraftarlari dalga geciyo. Bizlik bise yok. Adimiz bile gecmiyo.

southamptondan bednarek,jordy clasie,sam callager kiralanabilir
brightondan mathias norman kiralanabilir
watforddan succes,penaranda,oulare,sinclair kiralanabilir

stoke cityden ndiaye,berahino,mame diouf kiralanabilir
swanseadan oliver mcburnie,jordan ayew kiralanabilir

Gazetecilerin eski kulübüne dönme ihtimalinin sorulması üzerine Bruma, "Bu benimle ilgili bir mesele değil. Elbette Galatasaray büyük bir kulüp ve beni istemesi gurur verici. Her zaman kalbimde olan bir kulüp. Bu konuda bir şey diyemem. Geçtiğimiz yıllarda çok yolculuk yaptım ve bu sefer burada kalıcı olmak isterim" diye konuştu.

harbiden konuşmuş

Andre Silva 2.5 milyon euro alıyormuş Milan'da. . Bu doğruysa olabilir.

Andre Silva 2.5 milyon euro alıyormuş Milan'da. . Bu doğruysa olabilir.

Vergiler dahil mi yoksa vergiler düşülünce mi 2.5 alıyor?

Önemli olan nokta bu.

Direk 2.5 alıyorsa vergilerden ona kalan max 1,5-1,8 milyon arası kazanıyordur. O zaman bize uyar.

Fakat 2.5 vergiler düşülünce kazanıyorsa bu transfer bütçemizi aşar.

Vergiler dahil mi yoksa vergiler düşülünce mi 2.5 alıyor?

Önemli olan nokta bu.

Direk 2.5 alıyorsa vergilerden ona kalan max 1,5-1,8 milyon arası kazanıyordur. O zaman bize uyar.

Fakat 2.5 vergiler düşülünce kazanıyorsa bu transfer bütçemizi aşar.

Neden ? Bonservissiz kaliteli forvet nerde var ki bu fiyata. 2.5 milyon vermediğimiz oyuncu yok gibi bir şey bu parayı verebiliriz bence tabi boşluk yaratmak kaydıyla.

Neden ? Bonservissiz kaliteli forvet nerde var ki bu fiyata. 2.5 milyon vermediğimiz oyuncu yok gibi bir şey bu parayı verebiliriz bence tabi boşluk yaratmak kaydıyla.

Sonuçta Gomis'i kesemeyecek. Alternatif olsun diye geliyor tabi Hoca ismine değil performansına göre verir formayı orası ayrı konu.

Yani yedekte 2.1 milyon alan Eren var bir de Silva'ya 2.5 verirsek biraz garip olur.

Zaten kulüplerimiz böyle hamleler yaparak batıyor... Tabi Eren giderse neden olmasın.

Silva ile alakalı bir durum değil sadece uygun maaşlı oyuncuları kovalamamız gerektiğini söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt