Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuçta Gomis'i kesemeyecek. Alternatif olsun diye geliyor tabi Hoca ismine değil performansına göre verir formayı orası ayrı konu.

Yani yedekte 2.1 milyon alan Eren var bir de Silva'ya 2.5 verirsek biraz garip olur.

Zaten kulüplerimiz böyle hamleler yaparak batıyor... Tabi Eren giderse neden olmasın.

Silva ile alakalı bir durum değil sadece uygun maaşlı oyuncuları kovalamamız gerektiğini söylüyorum.

Gomis'i nasıl kesemez yav. 38 milyon euroya geldi bu futbolcu milana hatırlatırım. Şu an bile bu konuşmalarımız komik olabilir çünkü adamın bizi istememe lüksü var :D Milan'da beklenen patlamayı yapamadı burada çıkış yapmak isteyecektir Gomis'in yedek olarak daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum çoğu maçta. Geçen sene çok yıprandı çünkü bu yaşta 30 40 maç kolay değil. + boşluk yaratmaktan kastım ereni göndermekti zaten.

Gomis'i nasıl kesemez yav. 38 milyon euroya geldi bu futbolcu milana hatırlatırım. Şu an bile bu konuşmalarımız komik olabilir çünkü adamın bizi istememe lüksü var :D Milan'da beklenen patlamayı yapamadı burada çıkış yapmak isteyecektir Gomis'in yedek olarak daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum çoğu maçta. Geçen sene çok yıprandı çünkü bu yaşta 30 40 maç kolay değil. + boşluk yaratmaktan kastım ereni göndermekti zaten.

Ligde 29 gol atan adam tek forvet oynayacaksak zaten ilk 11 başlar.

Bende oyuncunun kalitesini biliyorum. Aşağılayıcı yorum yapmana gerek yok.

Sadece maddi sorunlardan bahsettim.

Şu an bilmem farkında mısın ama eski oyuncumuz Ndiaye'yi bile 2 milyon maaş verip getirmeye uğraşıyoruz.

Kaldı ki Ndiaye 2,75 kazanıyordu bizde. Durumun vahametinin farkında olmadığın aşikar.

Eren'i bir yere göndermek çok zor. 2,1 milyon bizden başka kimse ona vermez.

O gitmeden Silva bizim için lüks olur. Umarım anlayabilmişsinizdir.

E. Akbaba iki Eren veya Tolga kiralık ve Çalık bonservisi ile olacak gibi geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bafetimbi Gomis, yıllık ücretinin 3 milyon 350 bin euro'dan 4.5 milyon euro'ya çıkarılmasını istedi. Zammı kabul etmeyen Galatasaray, Fransız futbolcuyu 10 milyon euro karşılığında satma kararı aldı. (@milliyet)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bafetimbi Gomis, yıllık ücretinin 3 milyon 350 bin euro'dan 4.5 milyon euro'ya çıkarılmasını istedi. Zammı kabul etmeyen Galatasaray, Fransız futbolcuyu 10 milyon euro karşılığında satma kararı aldı. (@milliyet)

Geçtiğimiz sene de bu tarz haberler piyasada dolanıyordu.Gomis bu haberlere sahada cevap verdi.

İnanmadım açıkçası.

Şu Carole'den kurtulup, Telles'ten de 3 Milyon Euro alabilirsek oradan gelen paranın bir bölümü ile Emre alınıp, Denayer'i kiralarız.

Telles -3 Milyon Euro
Carole-1.5 Milyon Euro

Akbaba-3.5 Milyon Euro
Denayer-750.000 Euro

andre silvayi belki kiralamadan verirler ama yillik kazancida 5 milyon €'dan asaga degildir.

Di7rjc5XcAAK2to.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt