Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yerde neden 2.8 milyon borç var yazılıyor bize . Acaba fb 3.5 milyon alacak farkı olmadan olduğu için mi yoksa bize garezleri olduğu için mi anlamadım

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim borç 1 milyar-1,1 milyar.hatta 900 milyon tl yazanda vardı,bizim taraftardan bugun sporxin altına.algı yapıyo onun bunun cocukları,fenerbahcenin 3,5 milyardan fazla borcu var diye.

bırak abi dünyanın en borçlu takımı GALATASARAY diye bilsinler ,rivadan ,floryadan para gelince,1-2 şampiyonlukla beraber düzlüğe cıktıgımızda sadece seyrederler bizi

bizim borç 1 milyar-1,1 milyar.hatta 900 milyon tl yazanda vardı,bizim taraftardan bugun sporxin altına.algı yapıyo onun bunun cocukları,fenerbahcenin 3,5 milyardan fazla borcu var diye.

bırak abi dünyanın en borçlu takımı GALATASARAY diye bilsinler ,rivadan ,floryadan para gelince,1-2 şampiyonlukla beraber düzlüğe cıktıgımızda sadece seyrederler bizi
Ben de biliyorum 1 milyar bizim herhalde alacak ile ama ntv ,sporx inatla 2.8 yazıyor . Bu fb'nin de alacaksız borcu mu 3.5 onu bilmiyorum

Ben de biliyorum 1 milyar bizim herhalde alacak ile ama ntv ,sporx inatla 2.8 yazıyor . Bu fb'nin de alacaksız borcu mu 3.5 onu bilmiyorum

sporx ve ntv gazetelerden,anadolu ajansı haberlerini falan paylaşıyo.ama sporx ile ntv zaten yavşak bi oluşum.ahmet ercanların kombine hakkında yaptıgı haber de patladı ,biliyosun.

onlar öyle alacak verecek açıklamıyolar.ama ben de pek anlamam.alacak farkı ile fenerinki 3,5 milyar tl ise daha kötü değil mi?yani her türlü battılar,bunu ali koç söyledi.

Akbaba alınacaksa Ndiaye transferi mantıklı olur.

Fernando

Akbaba Ndiaye

Mühendislik açısından iyi bir orta saha tandemi.

FT belki de City stye düşünüyor.

gelişmeler;
-denayer beklemede
- ndiaye beklemede
- emre akbaba stabil

Yedek Kaleci
Stoper
8 numara

transferlerine fitim. Ama bu 3'ü şart. Olmazsa olmaz.

ulan almanya ve ingiltere liglerini taramam 3 saat sürdü dün.kimi alacaksanız alın artık.tahmin yapamıyorum

Badou işi zor yav keşke olsa.
O herifin çakal menajeri hala PL'den teklif arıyordur fellik fellik. Aradığını bulamaz ise bize gelir anca.

Umarım bizimkilerin iyi bir alternatifi vardır. Şimdiye kadar alternatifiyle anlaşıp getirilmesi lazımdı. Kaliteli adamlar bir bir uçuyor. Ndiaye'yi bekleyeceğiz diye elimiz seyimizde kalmaz umarım.

Fernando - Akbaba - Belhanda 3lüsü oynayabilir City tarzı.
Bu stoperler ile denayer falan gelse bile o yapıyı kuramayız. 20.dkya kadar fernando sağa sola koşar bir süre idare ederiz.Sonra yorulur savunma arasına geçer ve bizde maçın bitmesini adaklarla totemlerle tırnaklarmızı yiyerek bekleriz.

O herifin çakal menajeri hala PL'den teklif arıyordur fellik fellik. Aradığını bulamaz ise bize gelir anca.

Umarım bizimkilerin iyi bir alternatifi vardır. Şimdiye kadar alternatifiyle anlaşıp getirilmesi lazımdı. Kaliteli adamlar bir bir uçuyor. Ndiaye'yi bekleyeceğiz diye elimiz seyimizde kalmaz umarım.

Bence alternatifimiz yok ya da EPL başlasın da elde kalanlara çökeriz diyorlar.

Normalde bize pasör bir oyuncu lazım zaten ama alınmayacağını bildiğimden bari Badou gelsin diyorum.

Bu stoperler ile denayer falan gelse bile o yapıyı kuramayız. 20.dkya kadar fernando sağa sola koşar bir süre idare ederiz.Sonra yorulur savunma arasına geçer ve bizde maçın bitmesini adaklarla totemlerle tırnaklarmızı yiyerek bekleriz.

Kanatlar yardım ederse olabilir aslında ben hocanın kafasında bu yapı olduğunu düşünüyorum, ha kolay değil orası kesin. Stoperde Maiconla çok zor ama haklısın.

Denayer falan olmaz abi. Gerekirse parayi stopere gömsünler ama kesin düzgün bir adam alsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt