Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayer olmayacak gibi ya üzücü. bonservisi bizde olsa hocanın elinde bambaşka bir oyuncu haline dönüyordu kendisi, yazık oldu. Guardiola'nin napacagi belli olmaz, pasör stoperi kaybetmek istemez net. yerine umarım başka oyuncularla da iletisime geciliyordur tek oyuncuda bağlı kalmak büyük zarar

bu forum şampiyonlar liignde ne pok yiyecek bilmiyorum.gercekten genel olarak baktıgımda sevdiğiniz takıma karşı olan karamsarlık,vesveseler gercek hayatınızda da varsa nasıl yaşıyosunuz anlamadım.huzur batıyo size.net.başkan ve yönetimlerde olan,taraftara işlemiş.ünay aysal -fatih terim olayını taraftar yaşıyo gibi.
Eskiden bu karamsar üyelerin sayısı bir elin sayısını geçmez di; şimdi ise virüs gibi yayılmış foruma.

Eskiden bu karamasar üyelerin sayısı bir elin sayısını geçmez di; şimdi ise virüs gibi yayılmış foruma.
işin tuhafı ben 2-3 kere karamsar olmaya calıstım,10 bildirim geldi.bu bilerek yapılan bişeyse,pokunu cıkarıp karamsarlık nasıl bişeymiş gösterebilirim.ceza yerim büyük ihtimal

denayer olmayacak gibi ya üzücü. bonservisi bizde olsa hocanın elinde bambaşka bir oyuncu haline dönüyordu kendisi, yazık oldu. Guardiola'nin napacagi belli olmaz, pasör stoperi kaybetmek istemez net. yerine umarım başka oyuncularla da iletisime geciliyordur tek oyuncuda bağlı kalmak büyük zarar
J. Jesus gelir, Denayer unutulur.

Ayew sezonda gol ve asist toplamında 15-20 gol arası rahatlıkla katkı verecek potansiyeli var sol ayaklı bir futbolcu olması da takımları için artı bir değer fakat asıl konu biz Onyekuru gibi hamle yapıyoruz ki Onyekuru potansiyel sınırları belli olmayan bir oyuncu Ayew'in yapacakları az çok herkes biliyor ama Onyekuru'nun gelişimi sürecinde giderek performansı artacaktır 12 gol 14 asist gibi bir istatistik yapabilir. Bu sene işi en zor olan takım Beşiktaş bu gidişle ilk 3'e zor girerler Fenerbahçe'de Cocu faktöründen dolayı şampiyonluk yarışı Başakşehirle bizim aramız da geçer diye düşünüyorum daha bize gelecek 3-4 oyuncu daha olduğunu düşünürsek bambaşka bir seviyeye çıkacağız geçen seneden çok daha iyi olacağız.

sinan gümüş dışında cezasahasına giren futbolcumuz az.rodrgiues bu sene bunu biraz denedi.feghouli ve belhanda daha cok yapmalı.onyekuru zaten kafa topuna da cıkıp gol atıyo

sinan gümüş dışında cezasahasına giren futbolcumuz az.rodrgiues bu sene bunu biraz denedi.feghouli ve belhanda daha cok yapmalı.onyekuru zaten kafa topuna da cıkıp gol atıyo
Sinan'da kafa topları için sağlam antrenman yapması lazım geçen sene Talisca böyle tonla gol attı Sinan'da da o fizik ve güç var az çalışsa baya kafa golü atar

Birazdan Özcimbomlu Jason kardeşimizin maçı var

sent via GSC

Sinan'da kafa topları için sağlam antrenman yapması lazım geçen sene Talisca böyle tonla gol attı Sinan'da da o fizik ve güç var az çalışsa baya kafa golü atar

kesinlikle ama sinanın kafa ile golleri de var.burak yılmaz bizde geliştirdi mesela bu kafa topu olayını.rodriguesten daha cok gol bekliyorum bu sezon.onyekuru zaten akar.

ayew videoları izliyorum.yanlış bi yorum yaptım mı diye,yapmamışım.yani tam bi cezasahası golcüsü ayew,tam bi 2.forvet.hep cezasahası içinde atmış golleri.gulliano da böyle.son 2 senedeki haliyle kanatta olmaz,forvete yakın oynamalı.

Gervinho vers Galatasaray

Gervinho est infortuné à l’Hebei Fortune. Les dirigeants du club chinois, où il évolue depuis 2015, l’ont rétrogradé dans l’équipe réserve. Pourquoi ? Pour faire de la place aux nouveaux arrivants compte tenu du fait que l’équipe ne peut contenir plus de quatre joueurs étrangers selon le règlement de la ligue chinoise de football. Excédé, Gervais a ressenti le besoin de changer d’air. Et Galatasaray (Turquie) est prêt à l’accueillir. Le joueur de 30 ans devrait ainsi rebondir au sein de la formation stambouliote dans les jours à venir.

gervinho önümüzdeki günlerde Galatasaraya katılacak gibi bişey denmiş

Cervinyo transferi gerceklesmesi icin araplardan ada istemişti bir ara
Arsenaldeyken oyun zekasi dusuk ama hizli bir oyuncuydu. Simdi.bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt