- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 23.863
- 2.973
Salah oyundayken top daha hızlı dolaşıyor, girer girmez bayağı etki etti. Sürekli bize yazılan Grujic'de oyunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayew'e 1.5m kiralama bedeli, yıllık da 3.2m vereceklermiş. Biz Onyekuru'ya 800 bin kiralama bedeli, yıllık 1.2m veriyoruz. Yönetim zaafı değil bu, aksine doğru yönetim örneği bence. Ayew'i almak için Feghouli'yi vs. gönderiyor olmamız lazım.
Fb'nin mali durumu bizden kötüyken, bu yıl ki gelirleri bizden düşükken ve bizim Şampiyonlar Ligi oynayacağımız garantiyken Ayew tarzı bir transferi bizim yapmamız gerekir.
İkisi de 1 yıllık transfer ve kiralık olduğu için FFP'ye yansımıyor. Kısacası kaynağı oluşturacaksın, basıp parayı alacaksın. Ben buna yönetim başarısı derim. Onyekuru maliyetindeki transferi Anadolu kulüplerinin yönetimleri de yapıyor.
Eren-ozan takasıda olabilir. Fbnin pivot forvete ihtiyacı var zaten.Tolgay -Eren takası
Tolga-Ozan takası
Hayrımıza olur.
Al al-SheikhSuudi trilyoner Turki Al al-Sheikh tarafından satın alınan Mısır temsilcisi Pyramids FC, Selçuk İnan'ı transfer etmek istiyor! İddiaya göre Pyramids FC'nin teklifi 5 milyon euro olacak
![]()
Suudi trilyoner Turki Al al-Sheikh tarafından satın alınan Mısır temsilcisi Pyramids FC, Selçuk İnan'ı transfer etmek istiyor! İddiaya göre Pyramids FC'nin teklifi 5 milyon euro olacak
![]()
Al al-Sheikh