Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salah oyundayken top daha hızlı dolaşıyor, girer girmez bayağı etki etti. Sürekli bize yazılan Grujic'de oyunda.

Sinan Tolgay takası dünyanın en saçma transfer fikirlerinden biri olabilir. Elinde dünya kadar işe yaramaz potansiyeli düşük yerli varken 30’una yaklaşmış Tolgay ile hala geç de olsa potansiyel sayılan Sinan’ı takas yapmak ne kadar mantıklı?

kanat transferi olmaz daha. gervinho'nun maliyetine girmez bizimkiler imkani yok. ortasaha, stoper, yerli solbek belki, yedek gk, forvet buralara olur transferler

Fbli arkadaşlar Ozan-Sinan Gümüş takası olur yazıyor da kardeşim Ozan sizin kurtulmak istediğiniz adam Sinan bizim kurtulmak istediğimiz değil Eren ya da Tolga takası bekliyorum Fatih hoca Cocu ile görüşmüş olabilir

Fatih Hoca bence Ozan Tufani istiyor.

Fatih Hocanin elinde basarili olabilecek bir oyuncu bence.

bosverin transferi, incile göre bu cuma kiyamet kopuyormus yazik juve ronaldoya doyamadi bile :D

Ayew'e 1.5m kiralama bedeli, yıllık da 3.2m vereceklermiş. Biz Onyekuru'ya 800 bin kiralama bedeli, yıllık 1.2m veriyoruz. Yönetim zaafı değil bu, aksine doğru yönetim örneği bence. Ayew'i almak için Feghouli'yi vs. gönderiyor olmamız lazım.

Fb'nin mali durumu bizden kötüyken, bu yıl ki gelirleri bizden düşükken ve bizim Şampiyonlar Ligi oynayacağımız garantiyken Ayew tarzı bir transferi bizim yapmamız gerekir.

İkisi de 1 yıllık transfer ve kiralık olduğu için FFP'ye yansımıyor. Kısacası kaynağı oluşturacaksın, basıp parayı alacaksın. Ben buna yönetim başarısı derim. Onyekuru maliyetindeki transferi Anadolu kulüplerinin yönetimleri de yapıyor.

Futbolun başında bir tarafta comolli var diğer tarafta abdulrahim albayrak, bırakın da daha başarılı olsun zaten transferler neden şaşırıyoruz anlamadım.
Yönetim olarak sahip olabilecekleri en iyi yönetime sahipler, iyi yönetilmelerinde bir gariplik yok.
Fb'nin mali durumu bizden kötüyken, bu yıl ki gelirleri bizden düşükken ve bizim Şampiyonlar Ligi oynayacağımız garantiyken Ayew tarzı bir transferi bizim yapmamız gerekir.

İkisi de 1 yıllık transfer ve kiralık olduğu için FFP'ye yansımıyor. Kısacası kaynağı oluşturacaksın, basıp parayı alacaksın. Ben buna yönetim başarısı derim. Onyekuru maliyetindeki transferi Anadolu kulüplerinin yönetimleri de yapıyor.

Hoca net olarak Ozan Tufan’ı işaret etmiş maç sonu röportajında. Muhtemelen Tolga ile takas etmek istiyor. Hoca ortasaha oyuncularını ayrı bir parlatıyor dolayısıyla karşı değilim bu transfere. Donk bile topçu olduysa Ozan’ı hayli hayli parlatır

Tolgay -Eren takası
Tolga-Ozan takası

Hayrımıza olur.

Bize golcü gerek NET

Bence Fatih hocanın dün yaptığı bazı üzücü ayrılıklar olabilir açıklaması Gomis içindi

Çünkü hemen hemen her yerde Gomis'in zam istediği haberleri dolanıyor

Eğer haber doğru ise Fatih hoca Gomis'in üstünü çizmiş olabilir

Suudi trilyoner Turki Al al-Sheikh tarafından satın alınan Mısır temsilcisi Pyramids FC, Selçuk İnan'ı transfer etmek istiyor! İddiaya göre Pyramids FC'nin teklifi 5 milyon euro olacak

DjAu3NwW4AAim7V.jpg

o kadar satılmış bir basınımız var ki.
ayew ile ilgili sadece verilecek kiralama bedelini yazmışlar.
ne oyuncunun alacağı yıllık kazık kol ücretinden bahsedilmiş nede opsiyondan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt