yes,u16 milli takım kalecisini aldık3. kaleci olarak mi aldik
yes,u16 milli takım kalecisini aldık3. kaleci olarak mi aldik
eljif yabancı sayılıyo galiba.12 yabancıları var şu an.stoper ve forvet alırlar.
onyekurunun sakatlıgı 3 ay sürmüş ama çok maç eksiği var.nisandan beri oynamıyo.anderlecht bilerek oynatmamış.onyekuruyu maçlarda iyi gördüm,mugdata asisti süperdiBolasie çapraz bağ koparmasaydı zaten bizim lig takımları ile anılmazdı.
Sakatlık sonrası dönmek çok zor. Bu tarz sakatlık sonrası korku yaşıyor çekinerek oynuyor oyuncular.
Onyekuru içinde geçerli tabi bu. Bruma'da aynı sıkıntıyı yaşadı.
Bence Bruma o sakatlık sonrası bir daha toparlayamadı ondan önce çok daha çılgın ve agresifti sonrasında rakibin üstüne gitmekte çekindiğini insan hissedebiliyordu o geldiği ilk sene çok iyiydiBolasie çapraz bağ koparmasaydı zaten bizim lig takımları ile anılmazdı.
Sakatlık sonrası dönmek çok zor. Bu tarz sakatlık sonrası korku yaşıyor çekinerek oynuyor oyuncular.
Onyekuru içinde geçerli tabi bu. Bruma'da aynı sıkıntıyı yaşadı.
onyekurunun sakatlıgı 3 ay sürmüş ama çok maç eksiği var.nisandan beri oynamıyo.anderleht bilerek oynatmamış.onyekuruyu maçlarda iyi gördüm ,mugdata asisti süperdi
Biliyorum onun alakasının olmadığını.
Benim üniversitede ki sınıf arkadaşım bu Hasan Can'ın yeğeni.
Ümraniye'nin bilmem ne sekreteri olmuş. Takımla durmadan story falan atıyor.
Birden aklıma geldi öyle yazdım sonuçta belediye takımı sahayı baya toparladı. Zamanında sahayı ikiye bölüp az top oynamadık hekimbaşında![]()
hali hazırda ayewi aldılar sadece 2 ayda.o da benfica macı var diye.12 yabancıları var.bundan sonra stoper ve forvet alabilirler sadece.atıf sakat,satamazlar,dirarın kapı gibi sözleşmesi var.belki valbuena gider.Fenerbahçe iyi oyuncu transferleri yapması bir şey değiştirmez ülkede en son 2007 yılında Zico şampiyon olmuş onun haricinde hep yerli hocalar şampiyon yapmış başımızda Fatih Terim varken kralı kim gelirse gelsin sonuna kadar mücadele edecek hoca da takımda nerelere transfer olduğunu biliyor mutlak oyuncu aldıracaktır hocamıza güvenelim haftaya rakiplere koymaya başlayacak
Yaww haberlere niye aldanis ediyorsun ki ona gore Trezeguet ve Kasimpasa'nin kapisinda yattik ama cat birden Onyekuru geldi.
Hoca da yonetim de milyon defa soyledi. Eksikleri biliyoruz, FFP sartlari dogrultusunda en dogru transferleri yapacagiz. Transfer isi gizli olur. Surprizlere hazir olun.
Normal medyasi boktan olan bir ulkenin spor medyasinin ne kadar iyi olmasini bekliyorsun ki?
Baris mi arkadasinin adi
Hekimbasi coplugu nerelerden nerelere geldi simdi sahanin hemen yanina Cezaeviyle aradaki araziye kocaman bir altyapi tesisi icin izin alindi onumuzdeki 4 sene altyapi yatirimi yapacak Umraniyespor hedef de Altinordu modeli baskan surekli anlatiyor zaten
Bakalim ben Turkiye'de en iyi yonetilen kulup oldugunu dusunuyorum uzun vadede meyvelerini yiyecekler insanlar siyasi sebeplerden burada olduklarini dusunuyorlar da isin asli bu degil
abi @Mahir Kahveci ses tonun güzelse radyo yayını yapar mısın özgür abi gibi,forum stres atar
normal konusabiliriz,hersey hakkında...güzel oluyodu özgür abi yaparkenAnlamam o işlerden. Ayrıca ne anlatacağım ki. . .
onyekurunun sakatlıgı 3 ay sürmüş ama çok maç eksiği var.nisandan beri oynamıyo.anderlecht bilerek oynatmamış.onyekuruyu maçlarda iyi gördüm,mugdata asisti süperdi