Mehmet Ocak
10 Numara!
Ruben Loftus Cheek #8
Opstelling Ajax: Van Leer; Kristensen, Schuurs, Blind (65. Bakker), Wöber (82. Orejuela); Ekkelenkamp (82. Jensen), Gravenberch, S. de Jong (65. De Wit); Labyad (65. Johnsen), Sierhuis (65. Pereira), Lang.
wöber,siem de jong,yeni transferler blind,labyad ,schuurs oynamış.kleivert gitti zaten.david nereste gidecek
andre silva gomisin yanına alınacak,alınırsa
Ruben Loftus Cheek #8
ben bu hesabı sevmedim,başka hesap var mı takip edebilecegim?futbol arena,ligue 1 hepsini engelledim.sporxi de engelleyecegim
aynen ,bu yavsakça haber yapan twitter hesaplarını takip etmekten iyidir.aynaya bakıp dürüst biri oldugumu hatırlarım:red:Aynaya bakabilirsin tum gun
son durumunu bilmiyorumBu labyada çok para ödediler. Bakalim tutacak mi
Ikisi de yakisikli kesinlikle almaliyizmusaccioyu dün gece yazdıydım ben.andre silva ve musaccio dogru transferler olur.
ali yavuzumuz o bizim.ozan kabakta güçlendi.zaten ozan,ali yavuz,celil ön planda fiziki açıdan.sonra yunus geliyo.yunus çok ekstra çalısıyoEkli dosyayı görüntüle 25683sonunda düzgün fizikli bir altyapi oyuncusu
ali yavuzumuz o bizim.ozan kabakta güçlendi.zaten ozan,ali yavuz,celil ön planda fiziki açıdan.sonra yunus geliyo.yunus çok ekstra çalısıyo
Pfff :red:
soyle keyifle bi ciger kebab yemeyelim mi
Gomis'i götürmüşler Tunus'a reys.
hayır çok teknik.sağ kanat,sol kanat-kanat forvet ve forvette oynayabiliyo.iki ayagı ile saglam şutları var ve patlayıcı özelliği var.çalım yetenegi,driplingi vs gayet iyi.Ben hic izlemedim bi soru sorayim. Ali yavuz fiziki olarak guclu diye mi one cikiyor ( batuhan Karadeniz gibi ) yoksa ciddi manada yetenek varmı ?