s/a
Gomis yapmaz öyle şey diyen saflar var hala.Gomis, hani kırmızı kart gördüğü pozisyon için, faul yaptığı rakip futbolcuya ''Sahada olan sahada kalsın, bu ülkedeki olumlu imajımın zarar görmesini istemiyorum'' minvalinde ricada bulunmuştu. Anlaşılıyor ki kariyerinde aldığı en yüksek maaşla yetinmeyip fırsatçılık yapıyor, menajeriyle birlikte. Bu ''Paragöz'' tutumu yaptığı hareketten çok daha fazla zarar vermez mi ''Olumlu imajı'' na?...
Ya bu haberleri derhal yalanlasın, yahutta defolsun gitsin nereye gidiyorsa...En azından bonservis ve imza parası olarak ödenen bedeli getirmek suretiyle elbette...Çok sevdiğim bir futbolcu(uydu) ama böyle edepsizlik görmedim...
Ne zaman ve niye oldu?, şimdi farkettim GSE daş?!:confused:...emekli olduk biz artık. bayrak murh ve arkadaşlarında.
Ne zaman ve niye oldu?, şimdi farkettim GSE daş?!:confused:...
transfer yapsak fena olmaz gibi
sergen butun transferlerde buradaydi, aksini iddia etmek HAYİNLİKtirSergie bence artık elini taşın altına koyup tatile çıkmanın vakti geldi.
Geçen sene senin cezalı olduğun dönem bombalar patlamıştı sanki. :/
Yanlışsam sorry.
??Bugün işlerim vardı okumak için bile girmedim sözlüğe. şimdi girdim onyekuru haberi. neymiş everton ve valancia heberi. yok kendi aralarında anlaşmışlar galatasarayda hiç oynamıyacakmış. sözleşmesinde fesih imkanı varmış diye yazmış biride.kaynakta sporx ulan biri kaynak götüm dese daha çok inanırım. hani şu passat medyasının has adamı tahir kum. hani hani emenike galatasaray haberini fenerlilerin isteği üzerine ısmarlama olarak yapan G...ame O... T...rons lalesi tahir kum. keşke everton ve valancia böyle bir saçmalık yapsalarda kıçlarındaki dona kadar tazminat olarak alsak. ondan sonra luca modriç ve edinson cavani ile görüşmelere başladığımızı borsaya bildirsek. dün gomis bugün onyekuru bakalım yarın kim. çok erken başladılar. fenerin 650 milyon borcu.. beşiktaş menemene kıracak yumurta bulamıyor. onlar galatasarayla uğraşıyor. merak etmeyin bu senede hepinizin içinde geçeceğiz.
sergen butun transferlerde buradaydi, aksini iddia etmek HAYİNLİKtir
@Melih SönmezBugün işlerim vardı okumak için bile girmedim sözlüğe. şimdi girdim onyekuru haberi. neymiş everton ve valancia heberi. yok kendi aralarında anlaşmışlar galatasarayda hiç oynamıyacakmış. sözleşmesinde fesih imkanı varmış diye yazmış biride.kaynakta sporx ulan biri kaynak götüm dese daha çok inanırım. hani şu passat medyasının has adamı tahir kum. hani hani emenike galatasaray haberini fenerlilerin isteği üzerine ısmarlama olarak yapan G...ame O... T...rons lalesi tahir kum. keşke everton ve valancia böyle bir saçmalık yapsalarda kıçlarındaki dona kadar tazminat olarak alsak. ondan sonra luca modriç ve edinson cavani ile görüşmelere başladığımızı borsaya bildirsek. dün gomis bugün onyekuru bakalım yarın kim. çok erken başladılar. fenerin 650 milyon borcu.. beşiktaş menemene kıracak yumurta bulamıyor. onlar galatasarayla uğraşıyor. merak etmeyin bu senede hepinizin içinde geçeceğiz.
Sine-i Millet iyidir de bunu kimin niye yaptığını merak ettim doğrusubir şafak operasyonu ile görevden alındık gse'daşım.
Sine-i-millet'e döndük hayırlısı ile.
ustad guzel bir nokta koymussunuzBugün işlerim vardı okumak için bile girmedim sözlüğe. şimdi girdim onyekuru haberi. neymiş everton ve valancia heberi. yok kendi aralarında anlaşmışlar galatasarayda hiç oynamıyacakmış. sözleşmesinde fesih imkanı varmış diye yazmış biride.kaynakta sporx ulan biri kaynak götüm dese daha çok inanırım. hani şu passat medyasının has adamı tahir kum. hani hani emenike galatasaray haberini fenerlilerin isteği üzerine ısmarlama olarak yapan G...ame O... T...rons lalesi tahir kum. keşke everton ve valancia böyle bir saçmalık yapsalarda kıçlarındaki dona kadar tazminat olarak alsak. ondan sonra luca modriç ve edinson cavani ile görüşmelere başladığımızı borsaya bildirsek. dün gomis bugün onyekuru bakalım yarın kim. çok erken başladılar. fenerin 650 milyon borcu.. beşiktaş menemene kıracak yumurta bulamıyor. onlar galatasarayla uğraşıyor. merak etmeyin bu senede hepinizin içinde geçeceğiz.
Sine-i Millet iyidir de bunu kimin niye yaptığını merak ettim doğrusu. Senden iyisini mi bulacaklar sanki?. Kendi isteğinle bırakmış olduğunu zannetmiştim; yönetimdeki eksikliğin hissedilecektir; kim yaptıysa yanlış yapmış...
Bugün işlerim vardı okumak için bile girmedim sözlüğe. şimdi girdim onyekuru haberi. neymiş everton ve valancia heberi. yok kendi aralarında anlaşmışlar galatasarayda hiç oynamıyacakmış. sözleşmesinde fesih imkanı varmış diye yazmış biride.kaynakta sporx ulan biri kaynak götüm dese daha çok inanırım. hani şu passat medyasının has adamı tahir kum. hani hani emenike galatasaray haberini fenerlilerin isteği üzerine ısmarlama olarak yapan G...ame O... T...rons lalesi tahir kum. keşke everton ve valancia böyle bir saçmalık yapsalarda kıçlarındaki dona kadar tazminat olarak alsak. ondan sonra luca modriç ve edinson cavani ile görüşmelere başladığımızı borsaya bildirsek. dün gomis bugün onyekuru bakalım yarın kim. çok erken başladılar. fenerin 650 milyon borcu.. beşiktaş menemene kıracak yumurta bulamıyor. onlar galatasarayla uğraşıyor. merak etmeyin bu senede hepinizin içinde geçeceğiz.
yakında göreceğiz galiba fatih abi onu mu ima etmek istiyorsunh.o gören varmı
![]()
kral adamsın abiBugün işlerim vardı okumak için bile girmedim sözlüğe. şimdi girdim onyekuru haberi. neymiş everton ve valancia heberi. yok kendi aralarında anlaşmışlar galatasarayda hiç oynamıyacakmış. sözleşmesinde fesih imkanı varmış diye yazmış biride.kaynakta sporx ulan biri kaynak götüm dese daha çok inanırım. hani şu passat medyasının has adamı tahir kum. hani hani emenike galatasaray haberini fenerlilerin isteği üzerine ısmarlama olarak yapan G...ame O... T...rons lalesi tahir kum. keşke everton ve valancia böyle bir saçmalık yapsalarda kıçlarındaki dona kadar tazminat olarak alsak. ondan sonra luca modriç ve edinson cavani ile görüşmelere başladığımızı borsaya bildirsek. dün gomis bugün onyekuru bakalım yarın kim. çok erken başladılar. fenerin 650 milyon borcu.. beşiktaş menemene kıracak yumurta bulamıyor. onlar galatasarayla uğraşıyor. merak etmeyin bu senede hepinizin içinde geçeceğiz.