benim bile daha fazla takipcim var yav komedi.Haberi yapan gazetecinin twetterda 120 falan takipcisi var![]()
benim bile daha fazla takipcim var yav komedi.Haberi yapan gazetecinin twetterda 120 falan takipcisi var![]()
benim bile daha fazla takipcim var yav komedi.
ulan bunlar altinorduyuda yenememis hahahaha, bi mac kazan be fener@Deniz Soydan
Üye olalı kısa zaman oldu ama her gün okumaya çalışıyorum mesajları, gördüğüm en iyi yorum buydu.Bugün işlerim vardı okumak için bile girmedim sözlüğe. şimdi girdim onyekuru haberi. neymiş everton ve valancia heberi. yok kendi aralarında anlaşmışlar galatasarayda hiç oynamıyacakmış. sözleşmesinde fesih imkanı varmış diye yazmış biride.kaynakta sporx ulan biri kaynak götüm dese daha çok inanırım. hani şu passat medyasının has adamı tahir kum. hani hani emenike galatasaray haberini fenerlilerin isteği üzerine ısmarlama olarak yapan G...ame O... T...rons lalesi tahir kum. keşke everton ve valancia böyle bir saçmalık yapsalarda kıçlarındaki dona kadar tazminat olarak alsak. ondan sonra luca modriç ve edinson cavani ile görüşmelere başladığımızı borsaya bildirsek. dün gomis bugün onyekuru bakalım yarın kim. çok erken başladılar. fenerin 650 milyon borcu.. beşiktaş menemene kıracak yumurta bulamıyor. onlar galatasarayla uğraşıyor. merak etmeyin bu senede hepinizin içinde geçeceğiz.

altınordu da 97li-98li -99 lu oyuncular oynamış,bikaç tecrübeli oyuncu dışında![]()
5 oyuncu disinda hep alt yapi oyunculari forma giymis, sonradan da epey oyuncu degistirmisler. cocu alt yapida ne var ne yok denedi, adam kadro yapmaya calisiyor. stoper ve forvette ciddi eksiklikleri var, sol bekte de ismail bizim müzmin sakat ve sakat olmadigi zamanda faydasiz olan eren derdiyokun bir benzeri oldugundan yerine adam ariyor. bu kadar alt yapi oyuncusu oynatan ilk hoca cocu olsa gerek. dogru dürüst rapor verecek antrenör bile yok fenerde. bizim ve bjknin alt yapisi gibi fenerin alt yapisida cöp.
salak juve
Wagner Love icimde ukte kalanlardan biridir. Hayir demem.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam renkdasben derim senin yerine de