GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 177

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
177/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper yok
OOS YOK
8 NUMARA YOK

tapatalk_1521280647861.webp

Gerçekten Gomis çok isteksiz , Belhanda zaten bildiğimiz Belhanda , Feghouli geçen seneye bakarak fizik olarak iyi durumda ama hiçbir iş yapamıyor

hazırlık maçı adı üstünde taktıklarını sanmıyorum gençlerin daha istekli olması normal forma peşindeler muğdat , onyekuru , sinan bu anlamda çok iyi oldu akbabada gelmeli ofansif olarak takımda salacak topçu kalmaz tehdit oluşması çok iyi geçen sezon çok çektik bu mevzu yüzünden.

takimda serdar aziz, mugdat ve sinan disinda yerli oyuncu yok valla bu bizi bitiriyor. ortalama yerli oyuncumuz bile yok bunlarin haricinde

ahmet falan oynuyor stoperde yokluktan

Onyekuru çok can yakacak bu sene. Hani ligin ilk 3-4 haftasına kadar Feghouli 'yi kesemez diyordum ama bence şimdiden kanat olarak formayı kaptı Feghouli 'nin elinden

Bu saatten sonra Feghouli ve Belhanda 10 numarada forma rekabeti verirler birbirleriyle anca ...

ali yavuzun asistini yedi mugdat!!!! Allahs eni akhretmesin.cocuk mtühi işler yaptı sadece 5 dkda.ben transfer istemiyorum,ali yavuz forvette de oyanr.yunusta öyle.

onyekurunun kafa vuruşu süperdi.defansa iyi yardıma geliyo,iyi top kapıyo.bun haricinde son yarım saatte top ayagına degdi onyekurunun.çok iyi oalacak maşallah!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt