GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 187

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,7K
Sayfa
187/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim işim müzik,şirket vs.ama ilerde ekstradan Galatasaraya bütün genç yetenekleri kazandırmak için bişeyler yapabilirim,maddi manevi destegim olacak

Nasıl fikir.
084b62e1789c84c9eabe81b0492c66cf.jpg

Önceki yıllarda da altyapı oyuncuları öve öve bitirilemezdi, izleme fırsatı bulduğumda dudak bükerdim, bu muymuş diye; bir şey de çıkmazdı...

Ama maaşallah bu jenerasyon ümit vaadediyor hakikaten. Özellikle Yunus ve Ali Yavuz çok dikkat çekici. Bahtları açık, Galatasarayımızdaki başarıları daim olsun...

tabiki Galatasaray,sonra altınordu ve buca geliyo
Sergen dur bir, nefeslen hele.. Gencler bir maç iyi oynadı diye yere göge sıgdıramıyorsun. Onemli olan kalıcı olmaları..Sımarıp yok olmamaları..

Altyapıdan A takıma en çok oyuncu cıkaran takımları sayarken Trabzon ve Bursa yı saymamak haksızlık olur. Yusuf Y., Abdulkadir, Ertugrul, Furkan..

Terim önceki gelişinde ilk sene Semih ve Emreyi koyup oynattı.

Aynısını Yunus içinde yapacak mı serginho. Yoksa rotasyona mı düşecek eleman
aek maçında gol atsa ,hoca akhisar macında 11e koyar.öyle bi adam fatih terim.hoca zaten gecenlerde altyapı için sayının cogaltılacagı seklinde konustu, yani a takıma daha cok genc alınacak.

Yunus cok büyük potansiyel , 11 başlatsa hoca gıkım cıkmaz , Ahmet sivri nasıl kaldıramazmı ligi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sergen dur bir, nefeslen hele.. Gencler bir maç iyi oynadı diye yere göge sıgdıramıyorsun. Onemli olan kalıcı olmaları..Sımarıp yok olmamaları..

Altyapıdan A takıma en çok oyuncu cıkaran takımları sayarken Trabzon ve Bursa yı saymamak haksızlık olur. Yusuf Y., Abdulkadir, Ertugrul, Furkan..
beni en cok gencler heycanlandırıyo.dünya yıldızı alsınlar isterse,bu cocuklar benim için cok degerli.trabzon son dönemde iyi,evet bursa da çok iyi.

Yunus cok büyük potansiyel , 11 başlatsa hoca gıkım cıkmaz , Ahmet sivri nasıl kaldıramazmı ligi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ahmetin 3-4 maçta toplam buldugu süre 10-15 dk..ne yapabilir ki?ahmet müthiş bi yetenek forvet için,inşallah o şansı elde edecek.ama forvette oynatılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt