Ben Ali Yavuzda kaldım ya o Yunusa attığı ve Muğdatın araya girdiği pas müthiş adeta. AEK maçında 11 oynar umarım.
aklına ilk gelen olay şut ve gol.rodrigues şu final paslarını çözmeli artık.
rodrigues şu final paslarını çözmeli artık.
Sergen dur bir, nefeslen hele.. Gencler bir maç iyi oynadı diye yere göge sıgdıramıyorsun. Onemli olan kalıcı olmaları..Sımarıp yok olmamaları..tabiki Galatasaray,sonra altınordu ve buca geliyo
aek maçında gol atsa ,hoca akhisar macında 11e koyar.öyle bi adam fatih terim.hoca zaten gecenlerde altyapı için sayının cogaltılacagı seklinde konustu, yani a takıma daha cok genc alınacak.Terim önceki gelişinde ilk sene Semih ve Emreyi koyup oynattı.
Aynısını Yunus içinde yapacak mı serginho. Yoksa rotasyona mı düşecek eleman
beni en cok gencler heycanlandırıyo.dünya yıldızı alsınlar isterse,bu cocuklar benim için cok degerli.trabzon son dönemde iyi,evet bursa da çok iyi.Sergen dur bir, nefeslen hele.. Gencler bir maç iyi oynadı diye yere göge sıgdıramıyorsun. Onemli olan kalıcı olmaları..Sımarıp yok olmamaları..
Altyapıdan A takıma en çok oyuncu cıkaran takımları sayarken Trabzon ve Bursa yı saymamak haksızlık olur. Yusuf Y., Abdulkadir, Ertugrul, Furkan..
ahmetin 3-4 maçta toplam buldugu süre 10-15 dk..ne yapabilir ki?ahmet müthiş bi yetenek forvet için,inşallah o şansı elde edecek.ama forvette oynatılmalı.Yunus cok büyük potansiyel , 11 başlatsa hoca gıkım cıkmaz , Ahmet sivri nasıl kaldıramazmı ligi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yunus cok büyük potansiyel , 11 başlatsa hoca gıkım cıkmaz , Ahmet sivri nasıl kaldıramazmı ligi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ahmetin 3-4 maçta toplam buldugu süre 10-15 dk..ne yapabilir ki?ahmet müthiş bi yetenek forvet için,inşallah o şansı elde edecek.ama forvette oynatılmalı.