GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 188

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,7K
Sayfa
188/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aek maçında gol atsa ,hoca akhisar macında 11e koyar.öyle bi adam fatih terim.hoca zaten gecenlerde altyapı için sayının cogaltılacagı seklinde konustu, yani a takıma daha cok genc alınacak.

hmm. Umarım gerekli şansı verir ama zor gibi. Kanat rotasyonları fazla.

Riekerink'in A takıma aldığı 1 çocuk vardı. o ne oldu

hmm. Umarım gerekli şansı verir ama zor gibi. Kanat rotasyonları fazla.

Riekerink'in A takıma aldığı 1 çocuk vardı. o ne oldu
hoca hakedene verir formayı,zor degil bence abi.mactan sorna da belhanda ve feghouli için laf etti zaten.mustafa kapı dedigin cocuk.o bu ülkenin en yetenekli futbolcusu.merkez ortasaha ve 10 numarada oynayabiliyo.agustosta 16ya girecek.yakındır a takım için

Belhanda giderse 12 milyona falan gider o parayada bizimkiler 3 topcu alır :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Savunmada da 1 no şuan. Tam süpürücü stoper. Çevre kontrolü filan yapıyor arada cidden şoke oluyorum. Bu tarz şeyleri yapan oyuncu bulmak kolay değil.
Hoca ne kadar önemli ya . Adama güven verdi ve şu an benim de fernando falanın önünde gördüğüm oyuncu oldu . Gerçekten donk yeni transfer olsa fernando yerine gelse herkes tapardi ben de dahil. Işın kötüsü pahalıya geldi ve 31 yaşında

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

harbi çok ilginç dünya para döktük

fernando , feguli , maicon ve belhandaya , 4 ü yarın gitse ah vah demeyiz

o kadar nöbet tuttuk , tartıştık , kavga ettik , umut besledik , şimdi keşke gitseler diyoruz

Savunmada da 1 no şuan. Tam süpürücü stoper. Çevre kontrolü filan yapıyor arada cidden şoke oluyorum. Bu tarz şeyleri yapan oyuncu bulmak kolay değil.
Çok şaşırıyorum ya oyununa, Gamsız faydasız dediğimiz adam takımdaki en sorumluluk sahibi ve faydalı adama dönüştü nerdeyse. Boy,fizik,oyun bilgisi,kalite ve en önemlisi adanmışlık var adamda o genel görüntüsünden farklı olarak.

Tam ihtiyaca uygun biri bulunamazsa başka stoper alınmasa mı acaba?, Denayer gelecek sayıyorum zaten...O durumda, Fernando' ya hem alternatif hem partner olabilecek Badelj gibi biri alınabilir, çok da iyi olur. Krychowiak' ı çok isterdim, Lokomotif 1 m bedelle kiralamış...

4.03 ali yavuz sahnede....keşke yunusa atııgı ama mugdatın araya girdiği ara pasını da koysalarmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt