Gallianinin kendisi beni aradı. İtalya'da olduğumu duymuş. Kahve içmeye çağırdı. Bende kendisine bir nezaket ziyaretinde bulundum. Bir saat oturduk. Bana yedi tane şampiyonlar ligi kupasını gösterdi. Şaşırdım bu güne kadar Milan'ın yedi kupası olduğunu bilmiyordum. Hatta şöyle bir şey oldu girerken kapıda bir sürü gazeteci vardı niye diye sordum. Antonini diye bir oyuncumuz var onun satışını bekliyorlar dedi. Sizi de onun için gelmiş sandılar dedi. Biz o oyuncuyla ilgilenmedik. Biz Snejder ile ilgilendik. Her iki kulüpten de onun dışında bir oyuncu talebimiz olmadı.
Hocamız eksik olmasın bir liste verdi. Listede Snijder, Carlınhos, Chadlı var. Ama ben bütün bunları gazetelerde okuduğum için sizler için sürpriz olduğunu sanmıyorum. Ancak bu isimler transfer listemizde.
Medya bir sorun yaratıyor. Fatih Terim gerçek bir profesyonel. Kulüp tarafından bir maaş alıyor, kontrat ile çalışıyor. Her dönemde böyle yapmış. Hocamızı bir profesyonel dışında Galatasaray'a gönülden bağlı bir insan olduğunu söyleyip bunu bahane edip profesyonelliğin dışında görmek medyanın yaptığı bir iştir. Bu hocamıza zarar veriyor diye düşünüyorum. Ben tüm ifadelerimde hocamıza ayrı bir yer vermişimdir. Terim'i diğer teknik direktörlerden başka bir yere koydum. Ancak bu kurumsal yapı içerisinde herkesin görev ve sorumluluklarının aynı olması mümkün değil. Dünyanın her yerinde büyük teknik adamlar, büyük teknik direktörler hep sistem adamları. Hocamız bir sistemin içinde olduğu sürece güçlüdür. Tıpkı benim gibi. Ben Galatasaray olduğum sürece güçlüyüm. Ünal Aysal olarak güçlü değilim.
özlüyom:confused: ex başkan aysal yüefa