o zamanlar çok haber alıyodukAnlamadım Sergen ne demek istedin![]()
o zamanlar çok haber alıyodukAnlamadım Sergen ne demek istedin![]()
West Ham bu sene çok hızlı
![]()
Bize Muslera yı kazandıran ReisLorik cana
Bacca yıl alırdıaysal olsaydı andre silvayı alır mıydı hemen![]()
başka yok mu aydın diğerlerini de görelim
bence olsa idi kalinic,bacca ve andre silvadan birini alabilirdik.italya ile ilişkileri çok iyi gercekten fatih hoca gibiBacca yıl alırdı
intihar edicem diyip intihar etmezki insan.bunu yapar ama söylemez.söylüyosa bana yardım edin demektir bu,daha cok cevreye bi tehdit.bilemedim10 dakika once periscope 'da bi cocuk intihar etcem diye yayin acmis. Ciddi bise olsa bile insan inanmiyo. O kadar cok makara yapan var ki
Felaket silkici 1 adam yaw mutlak suretle ekibimize kazandirmaliyiz
"Yaw Andre abi sen ne kadar ... bir adamsin yaw abi ... ... birakmadin yaw butun sulalen boyleymis abi galiba" dedigimizi hayal eder gibiyim
benim fernandoma olan sevgim değişmez. sadece abudik gubidik takımlarla maç yaptığımızdan sevgiyi gösteremiyorum@Onur Bakır fernandoya eski sevgi ve arzunu göremiyorum
andre silva gelirse ne tür duygular hissedersinbenim fernandoma olan sevgim değişmez. sadece abudik gubidik takımlarla maç yaptığımızdan sevgiyi gösteremiyorum
Havalar sıcak galiba
Söz sizde Yanet Garcia Hanım ;
![]()
![]()
![]()
Orasini bilemicem.intihar edicem diyip intihar etmezki insan.bunu yapar ama söylemez.söylüyosa bana yardım edin demektir bu,daha cok cevreye bi tehdit.bilemedim
ıslanırımandre silva gelirse ne tür duygular hissedersin
ahmed musa demiş sabah gazetesi...9 agustosa kadar sabretmeliyiz.alırız musoyu