GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 220

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
564,1K
Sayfa
220/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır şuraya Doumbia yazıp duruyorsunuz,ordan oraya gidiyor doğru dürüst bir yerde tutunamıyor, hic duyulmayan gencecik isimleri 20-30 a satan S.lisbon 2 milyona satmaya sıcak bakiyor yazılmış ben cok seyretmedim herpiniz iyi diyorsunuz ama demekki bu adamda problem var ,bildiğimden degil ama son derece şüphe çeken bir durum değil mi

Yıllardır şuraya Doumbia yazıp duruyorsunuz,ordan oraya gidiyor doğru dürüst bir yerde tutunamıyor, hic duyulmayan gencecik isimleri 20-30 a satan S.lisbon 2 milyona satmaya sıcak bakiyor yazılmış ben cok seyretmedim herpiniz iyi diyorsunuz ama demekki bu adamda problem var ,bildiğimden degil ama son derece şüphe çeken bir durum değil mi

Devri bitti 2012lerde iyiydi

Yabanci sinirinin geri gelecegi kesin mi ne zamandir pek bir demec verilmiyor bu konuda sene basinda soylenenlerle kaldi Turkler yurt disina gitmeye basladikca ve Avrupa basarisinin artmasiyla degistirmezler gibi

Kulupler memnun bana oyle geliyor

biz 11 yabancı ile çıkıp maçları kazanmaya başladığımızda bu konu yeniden gündeme gelir merak etme

13 Yabanci oyuncu var mevut kadroda.
2 Yabanci alma hakkimiz var.

Denayer ve Ndiaye büyük ihtimal gelir.
Carole kesinlikle gidiyor.

Maicon düsünülmüyor bence. Onun yerine baska Stoper bakiliyor.
Gomisde iyi bonservisde gidebilir.
Belhanda alici bulursa hemen yollanacak.

Yani arka planda 3 Oyuncu icin Yabanci ariyoruz.
Bunun disinda E.Akbabayi aliriz.

Gomis'in kendine 10m Euro vermeye hazır olan takım varsa 20m Euro'dan aşağı bırakmamak lazım. Belki uçuk gelecek bu rakam size ama bu piyasada tok satıcı olunca kazanılıyor. Teklifi reddedersin, 2 gün sonra iki katıyla gelirler. Şimdiye kadar bizim hatamız her teklife atlamak olmuştu. Telles'i 6m Euro'ya satmasak belki 1 ay sonra 10m Euro'luk teklif gelecekti. Bu işler böyle...

Galatasaray'ın yeni hedefi: Johannes Geis!
Galatasaray ile görüşen Schalke 04'lü Benedik Höwedes ile Lokomotiv Moskova da ilgilenirken Galatasaray, orta saha transferi adına da Schalke 04'ten Johannes Geis için devreye girdi.

Schalke 04'ün kamp kadrosuna almadığı ve Galatasaray ile görüşen Benedik Höwedes konusunda Bild Gazetesi önemli bir iddiada bulundu.

Buna göre Lokomotiv Moskova, Höwedes için Schalke'ye 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptı, oyuncuya da bonuslarla yıllık 4 milyon Euro önerdi.

Cim Bom, 30 yaşındaki stoper için Ruslar ile rekabete girerken, önümüzdeki günlerde işin netlik kazanması bekleniyor.

Lokomotiv'in henüz resmi bir teklifle Schalke'nin kapısını çalmadığı belirtilirken, Galatasaray gelişmeleri yakından takip ediyor.

Yeni hedef Johannes Geis

Sarı-Kırmızılılar sadece stoper değil, aradığı orta saha oyuncusunu da Schalke'de buldu. Alman basını, Johannes Geis için Galatasaray'ın devrede olduğunu yazdı.

Geride bıraktığımız sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki Geis, toplam 20 maçta forma giydi.

Hem ön libero hem de stoper olarak görev yapabilen Alman futbolcu, yüksek potansiyeli ile dikkat çekiyor.

1.81 boyundaki yıldız futbolcu, Almanya'da milli takımın tüm altyaş kategorilerinde forma giymişti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt