Arif Ulu
Baba Gündüz
Al al al al al alllllllllllllllSporting Lizbon, Seydou Doumbia'yı 2 milyon euro'ya bırakmaya hazır. (Sport Express)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Al al al al al alllllllllllllllSporting Lizbon, Seydou Doumbia'yı 2 milyon euro'ya bırakmaya hazır. (Sport Express)
yunusla yeni sözleşme imzalanıp,ücreti iyileştirilecekmiş
transfer haftasi olsun
Yıllardır şuraya Doumbia yazıp duruyorsunuz,ordan oraya gidiyor doğru dürüst bir yerde tutunamıyor, hic duyulmayan gencecik isimleri 20-30 a satan S.lisbon 2 milyona satmaya sıcak bakiyor yazılmış ben cok seyretmedim herpiniz iyi diyorsunuz ama demekki bu adamda problem var ,bildiğimden degil ama son derece şüphe çeken bir durum değil mi
Yabanci sinirinin geri gelecegi kesin mi ne zamandir pek bir demec verilmiyor bu konuda sene basinda soylenenlerle kaldi Turkler yurt disina gitmeye basladikca ve Avrupa basarisinin artmasiyla degistirmezler gibi
Kulupler memnun bana oyle geliyor
O halde gelmesin,Devri bitti 2012lerde iyiydi
gomise tepik vuracaklar gibi duruyor.Galatasaray, yapılan pazarlıklar sonucu Milan ile 1,5 milyon euro'luk kiralama bedeli karşılığında el sıkıştı.
Fatih Terim, Andre Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, transferi noktalamayı planlıyor. (@fanatikcomtr)
transfeeeeeeerrrrtransfer haftasi olsun
kolpahaber.comGalatasaray, yapılan pazarlıklar sonucu Milan ile 1,5 milyon euro'luk kiralama bedeli karşılığında el sıkıştı.
Fatih Terim, Andre Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, transferi noktalamayı planlıyor. (@fanatikcomtr)