işte planlama budur çat yolladı çat aldı. Bizde yıllardır son transfer haftası gelse de fiyatlar ucuzlasa diye bekliyoruz.
cok komiksin bu yeteneklerini burda harcama istersen. bi uza ya
Ilk 6 sampiyonlukta kimin ekmegini yedi acaba
Ne balli bir herif bu hep ekmek yiyor
Sakaryaspor altyapı koordinatörü Tamer İlaçan. "Trabzonspor, Bursaspor, Osmanlıspor, Galatasaray gibi takımlar ısrarla Emircan'ı istiyordu. En sonunda Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Emircan'ın Galatasaray'da çok güzel işler başaracağına inanıyorum."
![]()
he ya hesaygılı olmanı öneririm , zira bilgili olmadığın açık
Bu arkadaştan o zamanlarda da vardı renkdaşım. O günlerde Hagi, Taffarel, Popescu şampiyon yaptı diyorlardı bazıları. Hocayı sadece gazman olarak görenler vardı. Zamanla kadrolar ve yönetimler değişti ama Terimin bizi şampiyon yapma alışkanlığı değişmedi.
Keşke kadro dağılıpta hocada Milan Fiorentina olaylarına hiç girmeseydi o zaman neler olurdu hep merak ederim benim içimde bir uhtedir bu.
Son iyi stoperimiz olmasi farkli kusursuz bir stoper olmasi farkli. En basitinden az once o yazdigin kriterlerin hepsi onda yoktu, olsa bizde isi olmazdi zaten..Ne kusuru vardi yahu son iyi stoperimizdi bence
Bence o kadar iyi olmaz Mangala cunku o da sacmaliyor ara sira bayagi, zaten herhalde Denayer olacak ki ben aslinda umutluyum cunku orta sahaya dogru transfer yapilirsa gecen senenin son doneminin arka dortlusu bizi goturur gibi
Son iyi stoperimiz olmasi farkli kusursuz bir stoper olmasi farkli. En basitinden az once o yazdigin kriterlerin hepsi onda yoktu, olsa bizde isi olmazdi zaten..
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Andre-Pierre Gignac: "Paris Saint Germain ya da Monterrey forması giymektense, soğukta ölmeyi tercih ederim."
![]()