GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 280

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
280/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DjbHu4iX0AA8TfL.jpg

Ne güzel la 90 tl kombine :D

Sakaryaspor altyapı koordinatörü Tamer İlaçan. "Trabzonspor, Bursaspor, Osmanlıspor, Galatasaray gibi takımlar ısrarla Emircan'ı istiyordu. En sonunda Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Emircan'ın Galatasaray'da çok güzel işler başaracağına inanıyorum."

Djcd2zPXgAAEqgq.jpg

Ilk 6 sampiyonlukta kimin ekmegini yedi acaba

Ne balli bir herif bu hep ekmek yiyor

Bu arkadaştan o zamanlarda da vardı renkdaşım. O günlerde Hagi, Taffarel, Popescu şampiyon yaptı diyorlardı bazıları. Hocayı sadece gazman olarak görenler vardı. Zamanla kadrolar ve yönetimler değişti ama Terimin bizi şampiyon yapma alışkanlığı değişmedi.

Keşke kadro dağılıpta hocada Milan Fiorentina olaylarına hiç girmeseydi o zaman neler olurdu hep merak ederim benim içimde bir uhtedir bu.

Sakaryaspor altyapı koordinatörü Tamer İlaçan. "Trabzonspor, Bursaspor, Osmanlıspor, Galatasaray gibi takımlar ısrarla Emircan'ı istiyordu. En sonunda Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Emircan'ın Galatasaray'da çok güzel işler başaracağına inanıyorum."

Djcd2zPXgAAEqgq.jpg

Sakarya alt yapısı her zaman iyidir bir çok büyük futbolcu çıkardılar en büyük avantajı da Muslera ve Taffarel gibi iki büyük kaleciden doğruları öğrenebilecek öğrendiği zaman da ikisi gibi uzun yıllar kaleyi kapatır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arkadaştan o zamanlarda da vardı renkdaşım. O günlerde Hagi, Taffarel, Popescu şampiyon yaptı diyorlardı bazıları. Hocayı sadece gazman olarak görenler vardı. Zamanla kadrolar ve yönetimler değişti ama Terimin bizi şampiyon yapma alışkanlığı değişmedi.

Keşke kadro dağılıpta hocada Milan Fiorentina olaylarına hiç girmeseydi o zaman neler olurdu hep merak ederim benim içimde bir uhtedir bu.

Yani o kadar komik ki

Bir Man Utd taraftarinin Sir Alex Ferguson'a laf etmesi gibi bir sey

Bu kulubun uc tartismasiz efsanesi vardir: Ali Sami Yen, Metin Oktay, Fatih Terim

K.kullukcu simdi de sandalye degistirelim falan ustunden yavsiyor

Ulan dangalak 2 saniye yavsak yavsak gulmeden duramiyon mu 1 yildir evliymissin utan be

Hesap vereceksin olm @Uğur Karakkulukçu

Ne kusuru vardi yahu son iyi stoperimizdi bence

Bence o kadar iyi olmaz Mangala cunku o da sacmaliyor ara sira bayagi, zaten herhalde Denayer olacak ki ben aslinda umutluyum cunku orta sahaya dogru transfer yapilirsa gecen senenin son doneminin arka dortlusu bizi goturur gibi
Son iyi stoperimiz olmasi farkli kusursuz bir stoper olmasi farkli. En basitinden az once o yazdigin kriterlerin hepsi onda yoktu, olsa bizde isi olmazdi zaten..

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt