GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 281

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
281/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazırlık maçını full özet izledim canımı sıktı yine takım ama şunda eminim en çok hakıszlık edilen futbolcumuz Maicon'dur,hataları gol yedirse de savunma-kısa uzun pas-kafa topu-gol hepsini yapıyo adam,belhanda feguli varken bu adamı eleştirmeye sıra gelmemeli.

Mustafi'yi bize salmazlar ama Hocanın her zaman Arsenal ile ilişkisi iyiydi.

Eboue falan baya ucuza bağlamıştık zamanında. Gerçi Wenger gitti ama belli olmaz kiralık falan bir şekil halletmek lazım.

Mustafi'yi eleştirenler olacaktır fakat Arsenal öncesi baya sağlam adamdı.

Bakalım Mustafi olur olmaz ama bu tarz adı sanı, belli kalitesi olan adamlara yönelmemiz gerekiyor.

Dunku maç için hala forvet suçlayanlar var.

Dunku yenilginin ana sebepleri sirasiyla :

1. Stoperler (2 si birbirlerinden rezaletti)
2. 8 numara
3. 10 numara

Bu alanlara takviye yapmazsak şampiyon olamayiz.

Stopere Castan gibi sol ayakli sert stoper şartoglu şart. Herifi kiralayin artik piyasada kimse kalmadı. Ve Denayer'in de kiralanmasini umuyorum. 2 stoper şart.

8 numara. Nereden bulursunuz bilmem. Ama b2b şart. Bu isim kesinlikle ndiaye degil.

10 numara. Şut ve gol tehdidi olan biri şart. Belhanda gibi gamsiz , bi halta yaramayan herife bu paralari saçtığımıza inanamiyorum. Emre akbaba yerli kontenjanı için gerekli.

Hee para kalirsa yedek santrafor artik.

Bu transfer hamleleri icin kaynak yaratmak lazim. Bunun icin satışa koyman gereken oyuncular belli.

Belhanda
Feghouli
Maicon
Carole
Tolga
Eren

Bunlardan birkaçı mutlaka satılmalı kaynak için. Eren satilirsa 2 santrafor da kiralanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt