GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 282

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
282/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç umut vermiyoruz , nerde o emirates cup döneminde hazırlık maçı oynayan kadro nerde bunlar. Hocayla filan olucak işde değil bu sırf kendisine güvendiğimizden dolayı haliyle taraftarımız hiç ses çıkarmıyo ama kafadan 3 4 transfer lazım bu takıma. Şampiyonlar liginde çok kötü duruma düşeriz bu kadro ile.

Gomis press bile yapmıyo toplara belliki sıkıntıları var maddi veya manevi kin tutmuş bi oyuncu gibi takılıyor. Feguli , belhanda , maicon 2. ligde bile oynayamayacak kadar kötü performans sergiliyolar.

Onyekuru'dan umitliydim ama hazırlık maçları içerisinde bir defa toplu alıp kanattan yardırıp çalım atıp birşeyler yaptığını görmedim sadece hızı var diye gözümüze bi nebze iyimi geliyo bilemiyorum.

Valla ben diğer renktaşlar gibi hiç polyanacılık oynamayacağım gördüklerim bunlar bize çok kötüye patlar bu kadro ligde başlamak üzere artık silva'mı kim geliyosa alsın birilerini.

Hiç umut vermiyoruz , nerde o emirates cup döneminde hazırlık maçı oynayan kadro nerde bunlar. Hocayla filan olucak işde değil bu sırf kendisine güvendiğimizden dolayı haliyle taraftarımız hiç ses çıkarmıyo ama kafadan 3 4 transfer lazım bu takıma. Şampiyonlar liginde çok kötü duruma düşeriz bu kadro ile.

Gomis press bile yapmıyo toplara belliki sıkıntıları var maddi veya manevi kin tutmuş bi oyuncu gibi takılıyor. Feguli , belhanda , maicon 2. ligde bile oynayamayacak kadar kötü performans sergiliyolar.

Onyekuru'dan umitliydim ama hazırlık maçları içerisinde bir defa toplu alıp kanattan yardırıp çalım atıp birşeyler yaptığını görmedim sadece hızı var diye gözümüze bi nebze iyimi geliyo bilemiyorum.

Valla ben diğer renktaşlar gibi hiç polyanacılık oynamayacağım gördüklerim bunlar bize çok kötüye patlar bu kadro ligde başlamak üzere artık silva'mı kim geliyosa alsın birilerini.
Onyekurunun ilk 11 olması icin cok daha fazla şey göstermesi lazim malesef.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gervinho kötü değil , Feguliden , belhanda çöplerinden kötü olma şansı yok o adamın madem böyle bi şansımız var alalım bari kaybedeceğimiz çokmu şey var sanki.

çok sağol abi.peki genclerden alınan ercan nasıl bir stoper?

Ercan yetenekli bir çocuk u17 avrupa şampiyonası ilk eleme turuna kadar Ozan la milli takımda bozulmayan bir ikilileri vardı. o yıl mart ayında bağları koparınca 6-7 ayda geri döndü. geçen yılda bu sebeple biraz standartının altında geçirdi... Ama tarz olarak daha farklı oyuncular tabi. Ercan fizik standartı çok üst düzeyde olmayan (stoper için çok uzun bir boyu yok) ama atletik yapısı, sıçrama yeteneği, hızı vb ile bunu rahatlıkla kapatabilen bir stoper. Pozisyon bilgisi üst düzeyde bir isim. Geçen yıl dediğim gibi performansının altındaydı ama kesinlikle değerli bir potansiyel

1699461_Galatasaray_SK.jpg

kontenjan sıkıntılıyken orta saha stoper lazımken gervinhoyu aldırır mı cok düşük ihtimal görüyorum bu transferi

üstad bu sene gomis kalırsa çok kötü şeyler yaşanacağını düşünüyorum , Belliki adamla takışmışız bazı konularda o hırslı gomis gitmiş donkun ilk yıllarında ki vurdum duymazlığa oynayan gomis gelmiş gibi. Bu durumda taraftarla bile kafa kafaya gelir.

üstad bu sene gomis kalırsa çok kötü şeyler yaşanacağını düşünüyorum , Belliki adamla takışmışız bazı konularda o hırslı gomis gitmiş donkun ilk yıllarında ki vurdum duymazlığa oynayan gomis gelmiş gibi. Bu durumda taraftarla bile kafa kafaya gelir.
öylede işte ffp ve kontenjan sorunu elimizi kolumuzu bagladı kıpırdayamıyorlar resmen

8 numara almazsak bizi patlatırlar. Sonra inan edin falan da kurtarmaz CL de var çok hasar görürürz. Ne yapıp edip üst düzey bir 8 numara almalıyız.

Tudorun yerine bu kadroyu kuran Terim olsaydı bugün feg,belhand,gomis gibi adamlar bu takımda olmazdı.

Bu adamlar rakip kovalamayan, pres güçleri zayıf adamlar. Aynı şekilde Maicon da olmazdı. Bu isimler Hocanın oynatmak istediği düzene uygun isimler dğl.

Bu oyunculara teklif olduğunu da sanmıyorum. Varsa da aldığımız rakamların çok altında tekliflerdir.

Rakiplerin mevcut çöp durumlarına bakınca lig için iyimserim. Fakat şl için şanslı kura çekmemiz lzm. Aksi durumda gelenden geçenden 4 yediğimiz sezon gibi oluruz veya son real faciası gibi skorlar tekrar cıkar ortaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt