GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 285

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
285/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yunus şuan takımın % 90'nindan iyi oynuyor , Şampiyonlar liginde' de ligde'de ilk 11'e adapte edilmeli direk hemde. Artık inşallah şu tercübesizdir , şampiyonlar ligini , ligi tanımıyo gibi saçma sapan cümleler kurmayız biz taraftarlar olarak bunu aştığımızı düşünüyorum.

Forvet stoper orta daha 3 tane transfer şart şart şart gomis mi gidiyor belhanda mı gidiyor bilmem ama satılsın artık değerini bulanlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mourinho da ağlıyordu , yenildikleri Liverpool maçından sonra

5 isim verdim daha 2 kişi geldi,diğerleri olur mu olmaz mı bilmiyorum, zorlanacağız, minvalinde konuşuyordu

Galatasaray yeni stoperini İspanya'da buldu. Menajeri ile temasa geçildi.

Galatasaray’da stoper pozisyonu için arayış devam ediyor. Benedikt Höwedes’i Lokomotif Moskova’nın kapmasından sonra Galatasaray yönetimi stoper transferi için bir kez daha kolları sıvadı...

Galatasaray’ın rotası Garay

Valencia’nın Arjantinli stoperi Ezequiel Garay’ı kiralamak için temas kurdu. Paulista, Diakhaby ve Murillo’nun arkasında bir an da 4’üncü isim durumuna düşen Arjantinli stoperin ilk etapta menajeri Jorge Mendes’le temas kuruldu.

Gary için kiralama teklifi

Garay’ın takımdan ayrılmayı düşünmesi durumunda Valencia’ya kiralama teklifi yapılması planlanıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pazar günü buna benzer bir kadro çıkmalı. Feghouli Belhanda Gomis out edilmeli. Performanslari rezalet. Ruhsuz herifler. Şu halleriyle hoca bunları 11'e alırsa net haksızlık olur. Altyapı elemanları artık 11'e monte edilmeli. Yaşları 20'ye dayandı. Bunlari 11 oynatmanin zamanı geldi de geçiyor bile.

İsmail

Linnes Maicon Donk Nagatomo

Fernando

Celil Doğan Can

Yunus Garry

Onyekuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt