GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 336

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
336/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralamayi istedigimizin oyuncunun maasi 1,5 milyon desek, biz ona yalandan 2,5 milyon maas verip 1 milyonunu takima kiralik bedel ol diye ver diyemezmiyik?
juventus ve milan 2 senedir kara para aklayip duruyor, elbette yapilir. atletico madrid-dalian yifang isbirliginde gaitan ve carrascoyu nasil yolladiklari ortada.

bu arada geçen maç abdulsamedi övmemenize kızdım.çocuk son 10 dk mı ne oynadı,3-4 tane defansif müdahalede bulundu sagbekte oynamasına ragmen.o da yetmedi hücuma çıkıp destek verdi.güzel bi orta açtı.

celil ortasahada tek basına kaldı koca 20 -25dk.2-3 tane top karşıladı savunmada.yerden attıgı ince uzun pasları mest etti.uzun topları zaten çok iyi.

mugdat ikidir ali yavuzun toplarına karışıyo bu arada.sinir etti.zaten çocuk 4 dk oynadı.orda sağ çizgide topu alıp belki güzel işler yapacaktı.mugdat geldi içine etti topun.

bu arada geçen maç abdulsamedi övmemenize kızdım.çocuk son 10 dk mı ne oynadı,3-4 tane defansif müdahalede bulundu sagbekte oynamasına ragmen.o da yetmedi hücuma çıkıp destek verdi.güzel bi orta açtı.

celil ortasahada tek basına kaldı koca 20 -25dk.2-3 tane top karşıladı savunmada.yerden attıgı ince uzun pasları mest etti.uzun topları zaten çok iyi.

mugdat ikidir ali yavuzun toplarına karışıyo bu arada.sinir etti.zaten çocuk 4 dk oynadı.orda sağ çizgide topu alıp belki güzel işler yapacaktı.mugdat geldi içine etti topun.
Artık cevap de vermiyoruz bakıyorum

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gençler ıyi geceler
f1eb5f6c7b7fcbd7dbc193a95163968f.jpg

Ben daha bugun ovdum Sergi Fernando basliginda

Acip okuyabilirsin

Cok ayip ettin yargisiz infaz yaptin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt