sneijderin fiziği çok fit.olur da belhanda gider emre akbaba gelirse,bi 10 numara aranırsa sneijder 1+1 oalrak anlaşılıp gelsin.geçen yine 2 tane gol atmış.
A.s reis
Reis Duvar kırdı ben böyle dayak yemedim.gecmis olsun reis elini mi kirdin yaw.
Şaka yapıyorsun degil mi, hadi itiraf et.sneijderin fiziği çok fit.olur da belhanda gider emre akbaba gelirse,bi 10 numara aranırsa sneijder 1+1 oalrak anlaşılıp gelsin.geçen yine 2 tane gol atmış.
biraz evet.ama çok darda kalırsak gelebilirŞaka yapıyorsun degil mi, hadi itiraf et.
Tekrar Sneijder polemiklerine girmek istemem. Kısaca soyleyeyim, onun kullanım tarihi çoktan doldu.biraz evet.ama çok darda kalırsak gelebilir
Bu kadar sinirlenmenin bir anlami yokYavsagın birine kızıp ona zarar vermemek için kendime verdim ama çok pismanim hastanede doktor düzeltirken canımı aldı resmen.
ahahhahah @Hayri P. Cund![]()
teşekkür ederim kendimi kaybetmisim tokatlanmam lagzim.Bu kadar sinirlenmenin bir anlami yok
Formül belli carole satılacak o parayla Emre akbaba gelecek denayer ve andre silva kiralık gelecek herkes mutlu olacak başka da transfere gerek yok yabancı hakkını stoper + forvet olarak değerlendirmek lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmuyor işte carole alan yok hadi biri aldı diyelim 500 k ya
Denayer ve silva kiralama ücreti lazım olucak şuan zaten - 900k dayız