Kenan Ünal
Cezalı
Ulan gülmekten az kalsin sandaleyeden düsüyordum.
Ulan gülmekten az kalsin sandaleyeden düsüyordum.
e solak normal ama istese o da çok iyi olur.gelişecektirSergen bu videoların tamamını izledim o yüzden dedim zaten sağ ayağı gelişmesi şart diye
Sola çekip vurduğunda sıkıntı olmuyor ama sağa çektiğinde açtığı ortalar hep rakibe gidiyor genelde
Ustat bu hayvandan olsa olsa Daşşah olur diye dusunuyorum.
Ustadlar konu dısı olacak biraz ama, 1 haftalık bir kediye bakmam lazım, saat 5’ten beri ne isedi ne s.ctı. Odada yalnız bıraktım yine tık yok. Kedi korkudan titriyor yeni bir ortam gordugu icin. var mı bir oneriniz
Mama aynı, kum var tabii, yalnız bırakmam daha iyi olurmus sanırımKedi kumu var değil mi?
Ve maması her zaman yediği mama ise sıkıntı etme alışır ve başlar rutin döngüsüne
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 haftalik kedi kendi kendine isemiyor bizim evde dogurdu bir kedi anasi isetiyordu.zaten sicmiyor da full emiyorUstadlar konu dısı olacak biraz ama, 1 haftalıgına bir kediye bakmam lazım arkadas tatile cıktı, saat 5’ten beri ne isedi ne s.ctı. Odada yalnız bıraktım yine tık yok. Kedi korkudan titriyor yeni bir ortam gordugu icin. var mı bir oneriniz
Ustadlar konu dısı olacak biraz ama, 1 haftalıgına bir kediye bakmam lazım arkadas tatile cıktı, saat 5’ten beri ne isedi ne s.ctı. Odada yalnız bıraktım yine tık yok. Kedi korkudan titriyor yeni bir ortam gordugu icin. var mı bir oneriniz
1 haftalık derken, 1 haftalıgına bakmam lazım o anlamda dedim üstad. Kedi 1 yasında1 haftalik kedi kendi kendine isemiyor bizim evde dogurdu bir kedi anasi isetiyordu.zaten sicmiyor da full emiyor
ub.msji
1 haftalik kedi kendi kendine isemiyor bizim evde dogurdu bir kedi anasi isetiyordu.zaten sicmiyor da full emiyor
Hea kediye 1 haftaligina bakman lazimmis
Ne olacak yaw kumu varsa illaki sicar sen biraz oyna yemek ver fln alisir
ub.msji
gotumuzden uydurmayalim
SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kafana takma normal o durumda olması, zaten kedi kum dışında birşeye iseyip sicamiyor.1 haftalık derken, 1 haftalıgına bakmam lazım o anlamda dedim üstad. Kedi 1 yasında
Kuşumun fotosunu atayım mı beyler isteyen var mı ?
Forum kurallarına aykırı değilse atarım
Ben daha cok meyveye düskünüm.
Alkollü müsün lan o ne demek terbiyesiz uzat kuşunu kendine tak...@Uğur Güzel Kuşu mu görmek ister misin reyis

Alkollü müsün lan o ne demek terbiyesiz uzat kuşunu kendine tak...