Aydın Aslan
Berlin Panteri
Bu forum ölmüş abi kuşumuzu da gösteremiyoruz kimseye
O zaman canın sıkıldı ilgi mi çekiyorsun ergen misin sen??? Diğer başlıkta itikadi tartışma yapıyorum mention atmışsın bir bakıyorum kuşumu görmek ister misin yazmışsın ben o kuşun boynunu kırarım...Ne diyon bea ne fesat adamsın
O zaman canın sıkıldı ilgi mi çekiyorsun ergen misin sen??? Diğer başlıkta itikadi tartışma yapıyorum mention atmışsın bir bakıyorum kuşumu görmek ister misin yazmışsın ben o kuşun boynunu kırarım...
Bu sadece basi tamamini gormek isterizben göstereyim kuşumu ortamı sakinleştireyim
![]()
Ya ağabey cümlenin müellifi benim kimse bana like atmamış sen alıntılayıp yazınca like basmış millet 2 saniyede sen nasıl bir alfa adamsın hürmetler seviyorum seni..."Diğer başlıkta itikadi tartışma yapıyorum mention atmışsın bir bakıyorum kuşumu görmek ister misin yazmışsın. ben o kuşun boynunu kırarım..."
____________________ Ugur Guzel
ub.msji
Ya ağabey cümlenin müellifi benim kimse bana like atmamış sen alıntılayıp yazınca like basmış millet 2 saniyede sen nasıl bir alfa adamsın hürmetler seviyorum seni...
Adam kaç yaş büyük ağabeyimiz sonuçta dingilErkek adama yakışıyor mu seviyorum seni gibi laflar ?
Hiç yakıştıramadım hürmetler
Adam kaç yaş büyük ağabeyimiz sonuçta dingil
Mention atma lan bana...Bu arada hayırlı cumalar...Çirkinleşmeyelim
Burada seviyeli bir tartışma ortamı var gelip karıştırdınız yine ortalığı
perşembeyi cumaya bağlayan gece içme bari...perşembeyi cumaya bağlayan gece içme bari...