GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 344

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,7K
Sayfa
344/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 milyon u alırken iyi de sakat olmadığı halde "ağrısı olduğunu öne süren" Tolgaya laf eden taraftar mı kötü?
Yine sorumlu bu karaktere o parayi veren yoneticide.

Yalan soyleyip calismamak icin kaciyorsa mahkemeye verirsin ve oyuncunun kontratini sonlandirirsin. hatta bir adim ileri gidip tazminat da istersin.

burda his olarak degil mantikli dusunmek lazim o benim ayagima basti diye ben de onun agzina..sic..... diye mantik olmaz.

Yine sorumlu bu karaktere o parayi veren yoneticide.

Yalan soyleyip calismamak icin kaciyorsa mahkemeye verirsin ve oyuncunun kontratini sonlandirirsin. hatta bir adim ileri gidip tazminat da istersin.

burda his olarak degil mantikli dusunmek lazim o benim ayagima basti diye ben de onun agzina..sic..... diye mantik olmaz.

mahkemeye ne diye vereceksin renktaşım?
ağrıyı ölçümleyecek veya skala ile oynayamaz diyecek bir yöntem yok. Yani adam işgüzar ise böyle yol izler ve böyle yol izleyene de taraftarın laf söylemesi normaldir.(ailesini içeren küfürleri kimse kabul etmiyor zaten)

Sana demiyorum renktaş yanlış anlama ama ben bunu doğru bulmuyorum.

Bu Futbolcu tayfası iyi bir dönem sonrası zam istemeyi biliyor, iyi bir dönem sonrası başka bir yerden daha iyi bir teklif geldiği zaman bırakın beni gideyim diye diretiyor ve çoğu zaman da gidiyorlar.

Ama iş artık seni düşünmüyoruz noktasına gelince nedense bu futbolcu tayfası kene gibi yapışıyor.

Katilmiyor degilim. Burda hakaret etmenin anlami olmadigini dusunuyorum. Sonucta onlarda bir oyun oynuyorlar.. alabildigim kadar alayim diye. Bizim yoneticilerde yillardir ya menajer oyunlarina yada sosyal baskiya karsi gelemeyip COP oyunculara bu paralari veriyorlar.
N'diyaye mi herneyse ismi... geldi 6 ay oynadi birakin ingiltereye gideyim dige agladi... gittigi takim kume dustu... simdi de bir cogumuz bu oyuncuya tapiyor ah keske geri gelse kral diye.. Karakteri bozuk olanin asla ve asla bir katkisi olmaz. Kisa vadeli dusunmekten kurtulmamiz hayati bir mecubriyet.

Bu tur oyunlara gelmemek icin bir oyuncuya verecegin ucrette her ne kim olursa olsun bazi sinirlar asilmamali. Tolga asla ve asla 2 milyonu hak edecek kalitede bir oyuncu degil. Selcuk asla ve asla en iyi doneminde bile bu 2 milyonun ustunde hak edecegi bir oyuncu degil. Ayni sekilde Belhanda ve Feghouli bu 4 milyon yilligini hak etmiyorlar, hatta resmen soygun benim bakisimda

Bize gelmek istemiyeni almiyacaksin. Bizdeyken bile kendini ronaldo sanan yasin oztekin ayrildi ve cogumuz pesinden guluyor, ah kacirdik keske dedigimiz yok.

Futbolcu tayfasi/menajer oyunlari/sosyal baski.... bunlardan bukadar etkilenmemiz profesyonel anlamda dogru degil.

Djp42xVX0AA8sfE.jpg

Galatasaray'da yıllık 2 milyon euro alan Tolga Ciğerci, Alman kulüplerinden gelen teklifi kabul etmedi.

CuTzlvSXgAA6apA.jpg

Levent Nazifoğlu: "Biz Tolga Ciğerci'yi aldığımız zaman, bu adam oynamaz Galatasaray'da dediler. Eleştirirken, tebriği de yapmak lazım.

Levent Nazifoğlu: "Tolga Ciğerci'nin transferinde çok zorlandık"

Belki kızacaksınız ama Tolgayı gönderemiyorsak kazanmaya çalışmalıyız ..6 ay önce donk bu hale gelecek deseler dalga geçerdim heralde üstelik tolga ilk geldiği sezon ve bu sezonun ilk yarısı muazzam katkı verdi takıma... Tam aradığımız mevkii 8 numara yedeği olarak düşünülebilir.. Şahsen yedekte selçuk olacağına her türlü tolga olsun derim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt