GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 345

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,7K
Sayfa
345/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki kızacaksınız ama Tolgayı gönderemiyorsak kazanmaya çalışmalıyız ..6 ay önce donk bu hale gelecek deseler dalga geçerdim heralde üstelik tolga ilk geldiği sezon ve bu sezonun ilk yarısı muazzam katkı verdi takıma... Tam aradığımız mevkii 8 numara yedeği olarak düşünülebilir.. Şahsen yedekte selçuk olacağına her türlü tolga olsun derim..

o iş olmaz degil fatih terim mourinho pep vs gelsin yine olmaz cünkü adam birkere müzmin sakat 5 mac üst üste oynayamıyor

dahada önemlisi agır karaktersiz iş ahlakı hiç yok,antrenmanlara bilerek cıkmıyor kulüpte bunu teyit ediyor ,yalancı ve ahlaksız adamdan hayır gelmez her sorunlu oyuncu kazanılır diye birsey yok iş ahlakı olmayan adamı hicbir hoca kazanamaz

mahkemeye ne diye vereceksin renktaşım?
ağrıyı ölçümleyecek veya skala ile oynayamaz diyecek bir yöntem yok. Yani adam işgüzar ise böyle yol izler ve böyle yol izleyene de taraftarın laf söylemesi normaldir.(ailesini içeren küfürleri kimse kabul etmiyor zaten)
Bu durumlara karşı sigortalı olmalı kulüpler diye düşünüyorum. Her normal iş yeri raporlu işçisini sigortalıyorda milyon dolarlık piyasada bunun olmamasına imkan yok

Belki kızacaksınız ama Tolgayı gönderemiyorsak kazanmaya çalışmalıyız ..6 ay önce donk bu hale gelecek deseler dalga geçerdim heralde üstelik tolga ilk geldiği sezon ve bu sezonun ilk yarısı muazzam katkı verdi takıma... Tam aradığımız mevkii 8 numara yedeği olarak düşünülebilir.. Şahsen yedekte selçuk olacağına her türlü tolga olsun derim..
Bence tolga o şansı istemiyor, donk şansını kendi yarattı çalışarak ve formayı hakederek. Bu adam oynamamak için herşeyi yapıyor, Terim ne yapsın.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, Barcelona'nın stoperi Marlon Santos ile ilgileniyor. [Mundo Deportivo]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marlon Santos'u barça alır almaz Nice'e kiralamış muhtemelen bu sene de kiralayacaklar. Böyle oyuncuları patlayana kadar kiralarlar. City'nin Denayer'de yaptığı gibi. Bu arkadaş da kısa çabuk stoper benzer profil taşıyor. Tackle ve pas arası iyi bir oyuncu gibi videolarda savunmada derinde duruyor genellikle ve basit oynamaya çalışıyor. Bana Denayer daha meziyetli gibi geldi. Fatih hoca tahminim Denayer'e öncelik verecektir zaten.

donk yetenekli, teknik,oyun görüşü olan bi adam onun sıkıntısı biraz gamsızlıktı. onu da hoca sayesinde biraz törpüledi. tolga yeteneksiz bi topçu yetenek sonradan oluşacak bişey değil. tolga da ne top tekniği ne oyun görüşü var.

hoca büyük ihtimal eplden transfer icin son gunu bekliyor eger badu ve denayer transfer yapmazsa aldıracak yoksa hemen alternatif aramaya baslayacak
tanıdıgı adamların olmasını istiyor hoca

Ndiaye, Akbaba ve Denayer gelmezse bu kadro bu uyuşuk oyuna devam eder.

Şu üç isim maliyeti uygun biçimde kadroya katılmalı. Ndiaye yerine keşke Sissoko olsa tabi.

Tolga selçuktan 50 gömlek daha iyi topçu. Kim ne derse desin geçen senenin ilk yarısında bu takıma en büyük katıyı veren adamlardandı. 50 tane selcuğu 1 tane tolgaya değişmem , ama hoca kin tuttu tolgaya o sakatlık numarasından sonra yoksa bu kadroda oynayabilirdi. Ha bu arada tolga belhanda çöpünden'de iyi ;).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt