GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 347

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,7K
Sayfa
347/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alıntı yapmadım bilerek akbaba milli takımda farklı farklı bölgelerde denendi lucescu tarafından yekta filan komik olmayın

bizde izledik alanyada büyük takımda tutarmı orasını tabiki bilmiyoruz ama yerli oyuncumuz hic yok nerdeyse mecburuz almaya

enazından yedek kulübesinde katkı verebilecek oyuncu olmalı laf olsun diye elestirmeyin elestirilerde komik ayrıca yekta filan

soner iyi futbolcu tudor cok istemisti ama soneride izlememişiniz belli yada 2-3 dklık özet izlerseniz olacagı bu !

soner emreye göre daha agır bir oyuncu teknik becerikli ama daha agır topla cıkmıyor

önyargıyla itin götüne sokmanın anlamı yok

Palace Meyer yerine Kimmich'in resmini kullanmis transfer aciklamasinda :D

DjqbY0lWwAEJT0-.jpg

Emre akbaba türk statüsünde alabileceğin en yetenekli topculardan, bizim bu kadroda iş yapmama gibi durumu asla olamaz. Burdaki bazı sığırlarda, bize gelmek için biz hariç nerdeyse herkesi karşısına almış bu oyuncuyu eleştiriyolar. Adamın derdi para olsaydı eminim bugün başakşehire transferini konuşuyorduk.

bunlar hem alavere dalavere,başakşehir almaz mümkün değil,abdullah avcı emre akbabadan çok daha iyi oyuncu soneri beleşe aldı,şimdi sıra medya-menejer oyunları ile Galatasarayın kazıklanması,emre akbaba 1 milyon euro bile etmez,yekta kurtuluşdan farkı olmayan sıradan oyuncudur...
Soner Akbaba Emre'den iyi oyuncu öyle mi? Bu nasıl bir futbol anlayışı yahu çok özür dilerim de nasıl izliyorsunuz siz maçları?

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seleznov: "Galatasaray'a gol attığımda sevinmedim. Gençken Ali Sami Yen 'de oynanan bir Real Madrid maçındaki cehennem atmosferini görmüştüm ve işte bu benim takımım demiştim. Eğer Türk olsaydım Galatasaray'ı tutardım"

DjqgKSsWwAAb0Or.jpg

:ka:

Emre Akbaba bu ligin dripling üzeri şut ve pas tekniği olan hem de kanatlarda da oynayabilen bir futbolcudur hareketli, baskılı ve hızlı çıkacak takımlarda oynayabilecek oyuncuların başında gelir. Gelirse 4-3-3 veya 4-1-4-1 de belhandanın da performansını yükseltir ki ikili oyunları cok iyi oynar ayrıca defans arkasına da nokta pas atabilme özelliği fazlasıyla var. Emre Akbaba, Fernando, Donk, Belhanda, Birhan Vatansever ve en son Selçuk olduğunu düşürürsek yabancı hakkını stoper ve forvetten yana kullanmalıyız çünkü bu mevkilere yerli alternatif yok, yok ve yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt